08 / 05 / 2024

antalyada 13 tesis

antalyada 13 tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya'da 6'sı gölet, 7'si taşkın koruma tesisi olmak üzere 13 tesisin temel atma ve açılışı için Korkuteli'nde düzenlenen törene katıldı

TOKİ Erzincan 196 konut ihalesi 13 Kasım'da!

Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesi 2 .etap 196 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 13 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Afyonkarahisar'da 13.5 milyon TL'ye satılık asa!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Çakır Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı vasıflı arsayı 13 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir'den 895 milyon TL'ye satılık sanayi tesis imarlı arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay İlçesi Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da yapılacak....

Tekirdağ'a 13 yeni tesis geliyor!

Hükümet olarak Trakya'ya ve Tekirdağ'a verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirten Bakan Eroğlu, bu kapsamda bugün 13 tesisin temelinin atılacağını kaydetti.

Çanakkale'ye 13 yeni tesis yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bugün Çanakkale’de düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 274 milyon lira yatırım bedelli 13 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.

Arı Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kadıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi, Güner Sokak'ta kuruldu.

Veysel Eroğlu: 13 yılda 3 bin 107 tesis açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Şuana kadar 13 yılda 123 milyar TL’lik yatırım gerçekleştirdik. Sadece DSİ’de 320’si baraj olmak üzere 3 bin 107 tesisi tamamladık" dedi.

Orman Bakanlığı'ndan Gümüşhane'ye 13 milyon liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanlığından Gümüşhane'ye 13 milyon liralık yatırım. Tamamlanan 2 tesis, Başbakan Davutoğlu'nun 23 Aralık'ta Ankara'da katılacağı törenle hizmete alınacak.

Hayat Holding, 13'üncü fabrikasını Tataristan'da açtı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi'ni bünyesinde bulunduran Hayat Holding, 13'üncü fabrikasını Tataristan'ın Alabuga Serbest Ekonomik Bölgesi'nde faaliyete geçirdi. 260 milyon dolara mal olan tesis, 2 bin 500 kişiye istihdam ağlayacak...

Küçükbakkalköy'de özel sağlık ve turizm tesis alanı imar planı askıya çıkıyor!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy'de özel sağlık tesis alanı 1919 ada 7 parsel ile turizm tesis alanı 2038 ada,13 parselin revizyon uygulama imar planlarını 27 Haziran 2014'te askıya çıkaracak. İşte o imar planları..

THY, 13'üncü CIP salonunu Hatay Havalimanı'nda açtı!

Türk Hava Yolları'na (THY) ait iç hat özel yolcu salonlarının (CIP) 13'üncüsü Hatay Havalimanı’nda hizmete girdi. Salon, Hatay'ın taş evlerinden ilham alınarak 105 metrekarelik alan üzerine tesis edildi...

Bursa'da 7 milyonluk tesis açılmadan yıkılacak!

İl bürokratlarının valiye aktardığı bilgilere göre, imar planında otopark olarak gösterilen binanın tahsis belgesi de bakanlık tarafından iptal edildi. Böylece hiç kullanılmayan tesis, yıkılacak 13 kamu binası arasına girdi...

Yalova'da turizm tesis alanı 13 milyon 130 bin 722 liraya!

Yalova Belediye Başkanlığından: Yalova'da bulunan turizm tesis alanı 16 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşecek ihalede satışa çıkacak

antalyada 13 tesis Haberi

antalyada 13 tesis


Eroğlu, 13 tesisin temel atma ve açılışını gerçekleştireceklerini anlatarak, 2013 yılında ise 37 adet tesisi hayata geçireceklerini, bunun da 1 milyar liralık bir yatırım olduğunu belirtti.


Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, bakanlık olarak yaptıkları yatırımlardan bahsetti. Türkiye'nin her yerinin şantiye olduğunu, bakanlık olarak 4 binden fazla şantiyeye sahip olduklarını dile getiren Eroğlu, ''Edirne'den Kars'a, Sinop'tan Antalya'ya kadar şantiyemiz bulunuyor. O kadar çok yatırım yapıyoruz ki bin 215 tane tesis açtık, bunun 232 tanesi baraj. 18 milyon dekar araziyi modern sulama sistemine kavuşturduk. 58 tane yerleşim yerine içme suyuna kavuşturduk'' dedi.


Türkiye'de son 10 yılda her alanda önemli yatırımlar yapıldığını söyleyen Eroğlu, milletten aldıkları paraları hizmet olarak yeniden millete döndürdüklerini, bundan dolayı başarılı olduklarını belirtti.


Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu, AK Parti Genel...