07 / 05 / 2024

Antalyada icra edilen villalar

Antalyada icra edilen villalar

Antalya Pamfilya Konakları'nda bulunan 27.342 metrekare yüzölçümüne sahip 3 villa Antalya 3. İcra Dairesi tarafından 20 Ocak 2015 günü saat 13:30 ile 13:40 arası ihale ediliyor.

Son dakika haberi! İcra takipleri durduruldu! Daha birçok yeni karar açıklandı! Hemen bakın!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük deprem felaketi nedeniyle ilan edilen Olağanüstü Hal kapsamında ilk düzenleme yayınlandı. Buna göre icra takiplerinin durdurulması başta olmak üzere birçok yeni karar yayımlandı. İşte detaylar…

İstanbul havalimanlarından rekor! Böyle rakam görülmedi! Yolcu sayısı 9 ayda 27,5 milyon arttı

Bu senenin ocak-eylül zaman diliminde İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından toplam olarak 70 milyon 124 bin 741 yolcu seyahat etti. İstanbul'dan yapılmış olan geliş-gidiş seferleri ile birlikte dokuz ayda uçan yolcu sayısı yüzde 65, icra edilen uçuşlar da yüzde 37 arttı. İşte detaylar…

Demet Akalın'ın icra memuruna 10 yıl hapis!

Demet Akalın’ın, eşyalarına kasten zarar verdiği iddia edilen icra memuru ile ilgili dava açıldı.

Kocaeli'de icra dolandırıcılığı!

Kocaeli'de, yaşlı kişilere sahte senetler düzenleyip icra takibi yaptıkları iddia edilen 7 kişi gözaltına alındı.

Trabzon'da raylı sistem için ilk adım atıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinin Eylül ayı dördüncü toplantısı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda icra edilen toplantıda ‘raylı sistem çalışmasının 2016 yılı performans programına ilave edilmesi ile ilgili müzakere’ oybirliği ile kabul edildi.

Trabzon İkisu Grup Yolu'nun yapım ihalesi 14 Temmuz'da!

İkisu Grup Yolunun yöre insanına layık hale getirilmesi için icra edilen planlama ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmalar doğrultusunda yol yapım ihalesi 14 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gölcük Belediyesi Aralık Ayı Toplantısı yapıldı!

Her ay Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında icra edilen Belediye Meclis Toplantısının Aralık Ayı ayağı dün gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri şu şekilde yer aldı...

İcra harçları 2015!

İcra işlemlerinde taraflardan talep edilen harçlar, 30 Aralık 2014 tarih ve 29221 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Harçlar Kanunu Genel Tebliği (Seri No:73) 'nde yer alıyor. İşte icra harçları 2015...

Süleyman Şah Türbesi, gece görüş sistemiyle denetlendi!

Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Akın Öztürk, 21 Ekim 2014 tarihinde gündüz ve gece uçarak Suriye ve Irak sınırında yerde konuşlu birliklerle icra edilen müşterek görevlere ilişkin inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Eve icra nasıl gelir?

Borçlunun borcunu ödememesi durumunda alacaklı borcunun tahsilini isteyebiliyor. Borcun tahsilinin yollarından bir tanesi de icra takibi oluyor. İcra takibi nasıl gerçekleşir? Peki, eve icra nasıl gelir?

Eve icra gelirse ne alamaz?

Borçlunun borcunu ödememesi halinde alacaklı borcun tahsili için icra takibi başlatabiliyor. Haciz işlemi alacaklı lehine yapılan bir işlem olsa da alacaklı, borçlu ve üçüncü kişilerin hakları gözetilerek uygulanıyor. Peki, eve icra gelirse ne alamaz?

Eve icra kalktı mı 2014?

Borçlunun borcunu ödememesi durumunda alacaklı borcunu tahsil edebilmek için bir çok yola başvurabiliyor. Bu yollardan bir tanesi de icra takibi oluyor. Peki,eve icra gelebilir mi? Eve icra kalktı mı 2014!

Gayrimenkullerin elden çıkarılmasından elde edilen değer artış kazancı 2014!

Gelir Vergisi Hukuku gereğince, gayrimenkullerin elden çıkarılmasında, malını elden çıkaran kimseler değer artış kazancı vergi yükümlüsü olabiliyor. İşte, gayrimenkullerin elden çıkarılmasından elde edilen değer artış kazancı 2014 rehberi..

Antalyada icra edilen villalar Haberi

Antalyada icra edilen villalar

Antalya Pamfilya Konakları'nda bulunan 27.342 metrekare yüzölçümüne sahip 3 villa Antalya 3. İcra Dairesi tarafından 2 milyon 550 bin TL'ye satışa çıkıyor.


Bahse konu olan taşınmazlar Pamfilya Konakları 2 A bloğun olduğu yerde site içerisindedir. Site içerisinde yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Dubleks mesken olarak tescillidir.


Taşınmazların ihalesi Antalya 3. İcra Müdürlüğü önünde gerçekleşecektir. İhale açık arttırma usulüyle yapılacaktır. 


İhale İlanı

Taşınmazın Özellikleri; 

Antalya , Döşemealtı, Yeşilbayır, 1124 ada 1 parselde Veysel Karani Caddesi ile Göktürk Caddesi'nin kesiştiği noktada yer alan 3 dubleks villa satışa konudur.


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve...