01 / 10 / 2024

antalyadaki deprem nereden hissedildi

antalyadaki deprem nereden hissedildi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesinin internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 19.31'de merkez üssü Antalya Körfezi olan 5 büyüklüğünde bir deprem oluştu. Deprem, yerin 88,6 kilometre derinliğinde gerçekleşti....

Büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin eden yeni bir sistem keşfedildi! Son dakika deprem nereden öğrenilir?

Bir bilimsel dergide yayınlanan bir araştırma, büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin edebilen bir sistemin keşfedildiğini bildirdi. İşte detaylar...

3 Haziran Cumartesi nerede deprem oldu? Son deprem listesine nereden bakılır? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

Son deprem listesi sarsıntı olduğunu hisseden kişiler tarafından araştırılıyor. Gün içerisinde meydana gelen tüm depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin yayınladığı son deprem listesinden kolayca öğrenilebilir. İşte detaylar!

Son dakika depremler! 31 Mayıs deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

31 Mayıs Çarşamba günü son deprem listesi yayımlandı. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? İşte 31 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi!

Bugün deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? İşte 30 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

30 Mayıs Salı günü son deprem listesi yayımlandı. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde küçük de olsa bir sarsıntı hisseden kişiler, deprem listesini günü güne takip ediyor. İşte 30 Mayıs 2023 Salı Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi!

Son depremler! İstanbul’da deprem mi oldu? İşte 29 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

29 Mayıs Pazartesi günü son deprem listesi araştırılıyor. Son deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi günü güne takip ediliyor. İşte 29 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Dikkat! Dikkat! Az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler nereden öğrenilir?

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 26 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika deprem nereden öğrenilir? Az önce deprem mi oldu? 25 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

25 Mayıs Perşembe günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika deprem mi oldu? 16 Mayıs Salı deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

16 Mayıs Salı deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika deprem listesine nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 16 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremler hakkındaki ayrıntılar!

15 Mayıs az önce deprem mi oldu? Son dakika olan depremlere nereden bakılır? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

15 Mayıs az önce nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremlere nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 15 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

Son depremler! 8 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son dakika deprem listesi!

Deprem listesi araştırılan konular arasındadır. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Yakınımda olan depremleri nasıl öğrenebilirim? İşte 8 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Az önce deprem mi oldu? Deprem mi oldu? 7 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Bu ve “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” soruları araştırılıyor. İşte 7 Mayıs 2023 yaşanan son deprem listesi!

Az önce deprem nerede oldu? 6 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? İşte 6 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

antalyadaki deprem nereden hissedildi Haberi

antalyadaki deprem nereden hissedildi

Akdeniz açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesinin internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 19.31'de merkez üssü Antalya Körfezi olan 5 büyüklüğünde bir deprem oluştu. 


Deprem, yerin 88,6 kilometre derinliğinde...