17 / 05 / 2024

Antalyadaki Mavikent ve Beykonak halleri birleştirildi

Antalyadaki Mavikent ve Beykonak halleri birleştirildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dağınık vaziyetteki toptancı halleri birleştirme ve bölge halleri oluşturma çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da karşı karşıya bulunan Mavikent ve Beykonak hallerini birleştirdi.

Gaziantep'te 50.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Güneykent, K. Kızılhisar, Mavikent ve Şahintepe'de yer alan gayrimenkulleri 50 milyon 832 bin 704 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

Şahinbey Mavikent Konutları'na 32 bin 120 başvuru!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.

Mavikent 4. Etap yıl sonunda tamam!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki etaplarda 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabın da adım adım sona doğru geliniyor.

Antalya'daki Mavikent ve Beykonak halleri birleştirildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dağınık vaziyetteki toptancı halleri birleştirme ve bölge halleri oluşturma çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da karşı karşıya bulunan Mavikent ve Beykonak hallerini birleştirdi.

Şahinbey Mavikent´te örnek daireler hazır!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etapta 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabı da adım adım yükselmeye başladı.

Şahinbey Mavikent 5’inci etap kura çekilişi 2016'da!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutların büyük bir hızla tamamlandığını ve Mavikent 5’inci etap için kura çekilişinin 2016 yılının ilk aylarda yapılacağını söyledi.

Antalya Mavikent Siteler Camisi açıldı!

Mavikent Mahallesi’nde bulunan Siteler Camisi açıldı. Açılış törenine Kumluca Kaymakamı Dr. Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, site Başkanı Ramazan Uluşar, Başkan Yardımcısı Alihsan Altınyürek ve Müftü Muttalip Meşe katıldı.

Mavikent 4 yükselmeye başladı!

Şahinbey Belediyesi’nin dar gelirli ailelere yönelik yaptığı ve daha önce 3 etapta 2.340 aileyi ev sahibi yaptığı Mavikent Konutlarının 4’üncü etabı hızla yükseliyor.

Şahinbey Mavikent 4. etabın temeli yarın atılıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabın yapımına başlanılıyor...

Gaziantep Mavikent Konutları'nda dar gelirli aileler ev sahibi oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabında bin dar gelirli aileyi ev sahibi yaptı. Asil ve yedek olarak toplam 2 bin ismin belirlendiği kura çekimlerine 30 bin 720 kişi başvurdu.

Şahinbey Mavikent'te bin konutun daha kurası çekilecek!

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan ve daha önce 2.340 dar gelirli ailenin kira öder gibi 10 yıl taksitle ev aldığı Mavikent Konutları'nın 4'üncü etap kura çekimi Şahinbey Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

Antalyadaki Mavikent ve Beykonak halleri birleştirildi Haberi

Antalyadaki Mavikent ve Beykonak halleri birleştirildi

Yeni Büyükşehir Yasası'ndan önce aralarında sadece 10 metrelik bir yol bulunan Mavikent ve Beykonak hallerinde farklı uygulamalar söz konusuydu.


MODERNİZASYONU YAPILDI

İki hali ortadan ayıran yol hal sahası içine alınarak, birleşme sağlandı. Halin çevresinden geçen yeni bir yol açılarak, kavşaklar yapıldı. Çalışma kapsamında toptancı halin yıllardır süre gelen alt yapı sorunları da çözüldü. Şiddetli yağmurlarda su içinde kalan halde yağmur suyu drenaj kanalları açıldı. 750 metre uzunluğunda kanalizasyon sistemi yapıldı. İçme suyu, elektrik ve Telekom hatları yenilendi. Zemin iki kat sıcak asfaltla kaplanırken, peyzaj çalışmaları gerçekleştirildi. Modern bir yapıya kavuşan haldeki çalışmalar büyük memnuniyet yarattı. Yaklaşık 8 milyon liraya mal olan birleştirme projesi, hal esnafının ve çiftçilerin yüzünü güldürdü.


Sabah...