28 / 04 / 2024

antalyalı müteahhitler

antalyalı müteahhitler

AKP İl Başkanı Rıza Sümer, KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve Kepezli müteahhitlerle buluştu. Rıza Sümer, ''7 Haziran'daki seçimler en çok inşaat sektörüne yansıdı'' diye konuştu.

Iraklı yöneticiler Türk müteahhitlerden memnun!

Iraklı diplomatlar ile bir araya gelen Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, "Coğrafi nedenlerden dolayı Irakta Türk Müteahhitler birinci sırada yer alıyor" d

Muhittin Böcek, müteahhitler ve işadamları ile buluştu!

Antalya - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçenin şehir kimliği kazanması yönünde emeği olan Konyaaltı Müteahhitler Derneği ve Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği üyeleriyle kahvaltıda buluştu...

Antalyalı müteahhitler molozlar için alan istiyor!

Antalya'da kentin tamamında sorun haline gelen inşaat molozları için müteahhitler alan istedi. Belediyeler ise bu amaçla kullanılacak alan olmadığını belirtti.

Antalyalı müteahhitler 2017'den umutlu!

Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) konut satış rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Antalyalı müteahhitler hizmet yasası bekliyor!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, inşaat sektörü ile ilgili tüm soruları yanıtladı. İşte Deniz Karataş’ın anlattıkları:

Türk Müteahhitler 9 ayda 15.3 milyar dolarlık iş yaptı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), 2015 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin İnşaat Sektörü Analizi'ni yayınladı. Rapora göre; 2015 yılının ilk 9 ayında, yurtdışında 15,3 milyar ABD dolarını bulan toplam 92 proje üstlenildi.

Müteahhitler tek parti iktidardan memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, "istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Müteahhitler seçim sonuçlarından memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. Ercan Uyan, "Hükumetin kurulması ve istikrarın devam etmesiyle gayrimenkul sektöründe bir bahar havası esecek" dedi.

Müteahhitler tek parti iktidarından memnun!

Müteahhitler 1 Kasım seçimleri sonrası ortaya çıkan tek parti iktidarından memnun olduklarını ifade ediyor. İşte, gayrimenkul sektörünün seçim sonrası yorumları....

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden 1 Kasım seçim değerlendirmesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı 1 Kasım Seçim Değerlendirmesi yaptı. Öncelik, daha fazla vakit kaybetmeden sosyal ve ekonomik reformların devreye alınması ve güven ortamının tesis edilmesidir.

Bornovalı müteahhitler hedef büyüttü!

Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aranın ardından kente katkı sağlamak maksadıyla Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi

Sultanbeyli Müteahhitler Derneği'nin başkanı Erol Demir seçildi!

Sultanbeyli Müteahhitler ve Emlakcılar Derneği (SULMED) 22.10.2015 tarhinde yapılan Kurultayla başkanını Belirledi. Oyların tamamını alan Erol DEMİR Derneğin Başkanı seçildi.

Sakaryalı müteahhitler hizmet protokolünü imzaladı!

Sakarya Müteahhitler Birliği Üyeleri ile birinci derece yakınları, göz sağlıkları için anlaşma yaptı. Sakarya Müteahhitler Birimi Derneği; özel bir göz hastane protokol imzaladı.

Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin!

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Atlanta’daki Türk- Amerikan Ticaret Odası ile yapılan anlaşma sayesinde ise orada yükselen inşaat sektörü için adımlar atılacak. Türk müteahhitler Atlanta'daki inşaat sektöründe etkin." dedi.

Süleyman Akbıyık: Müteahhitler borçlanarak inşaat yapıyor!

Müteahhitlerin son zamanlarda zorluklar yaşadığını ifade eden Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, inşaat sektöründeki olumsuzğun önce yabancılara konut satışların durmasıyla başladığını söyledi.

antalyalı müteahhitler Haberi

antalyalı müteahhitler

AKP İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık ve Kepezli müteahhitlerle bir araya geldi. Müteahhitlere referandum süreciyle ilgili bilgiler veren Sümer, "Yeni anayasada ilk 4 maddenin değiştirilmesine yönelik teklif dahi yok. İftira atıyorlar. Hayırcılar eteklerindeki taşları döktü. Bunlara müsaade etmeyeceğiz. Şimdi sıra bizde. Bugün itibariyle sahalara iniyoruz. Ne tür iftira varsa attılar. Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz" diye konuştu. 


1982 ANAYASASI'NIN DARBE RUHU VAR 

1982 Anayasa'sında özgürlüklerin önünde engeller olduğunu söyleyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şiir okuduğu için aldığı 10 aylık cezayı hatırlatan Başkan Rıza Sümer, "1982 Anayasası darbe ruhu olan bir anayasa. Değişmesi lazım. En önemli değişiklik de cumhurbaşkanlığı sitemi. Parlamenter sistemden başkanlık sistemine geçiş. Bu konuda MHP'nin de olumlu katkıları oldu." 


BİRLİK SADECE BÖLGESEL...