28 / 04 / 2024

Muhittin Böcek, müteahhitler ve işadamları ile buluştu!

Muhittin Böcek, müteahhitler ve işadamları ile buluştu!

Antalya - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçenin şehir kimliği kazanması yönünde emeği olan Konyaaltı Müteahhitler Derneği ve Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği üyeleriyle kahvaltıda buluştu...



Antalya - Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçenin şehir kimliği kazanması yönünde emeği olan Konyaaltı Müteahhitler Derneği ve Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği üyeleriyle kahvaltıda buluştu. 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Müteahhitler Derneği ve Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. 

Konyaaltı'nda kaliteli yapılara imza atan, ilçenin şehir kimliği kazanmasında büyük emeği olan Konyaaltı Müteahhitler Derneği ile Antalya Doğu ve Güneydoğu işadamları Derneği üyelerine teşekkür eden Başkan Böcek, "Konyaaltı bugün Türkiye'nin en yaşanır kentlerinden biri olmuştur." dedi. 

"Konyaaltı'nda kat ettikleri yolu anlamak için düne bakmak gerek" diyen Başkan Böcek, bugün; kent meydanıyla, kolay ulaşımıyla, modern yapılarıyla ve güvenli sokaklanyla Türkiye'nin belki de en yaşanabilir kenti olduklarını söyledi. 

Konyaaltı Müteahhitler Derneği Başkanı İbrahim Sert ve Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Demeği Başkanı Hacı Ömer Tekgül'ün de katıldığı kahvaltıda, inşaat sektörünün sorunları ve çözüm yollarını konuşan Başkan Böcek, Konyaaltı'na gelecek her türlü yatırımı desteklediklerini ve girişimcilerin bu yönde önünü açtıklarını söyledi. 



Anayurt Gazetesi 


Geri Dön