30 / 04 / 2024

antalyanın turistlik yerleri

antalyanın turistlik yerleri

Antalya’nın Belediye Başkanı Menderes Türel, “2009-2014 arası 15 yılı kaybettik. Telafisi için dünya çapında projeler başlattık. Büyük bölümünü 3 yılda tamamlayabileceğini ve hedefinin bu yeni projelerle ‘5 yıldızlı Antalya’ya ulaşmak olduğunu' belirtti.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika açıklaması! Büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan son dakika Marmara depremi açıklaması geldi. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depreminin etkileyeceği yerleri tek tek saydı... Acil bakın...

2023 iş yerleri kira zam oranı ne kadar? İş yer kira artış oranında sınırlama var mı?

Mayıs ayı enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından kira zam oranları da netlik kazandı. Peki, 2023 iş yerleri kira zam oranı ne kadar? İş yer kira artış oranında sınırlama var mı? işte detaylar...

Deprem uzmanı İzmir'i işaret etti! Bugün olmazsa yarın deprem olacak! İzmir'in riskli yerleri açıklandı!

Deprem uzmanı İzmir'i işaret etti! Bugün olmazsa yarın deprem olacak! İzmir'in riskli yerleri açıklandı!

Altus 4 gözü gazlı solo fırın en ucuza nereden alınır, özellikleri neler? İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

Hem fırın hemde ocak arayışında olup bütçesi kısıtlı olanlar, Altus dört gözü gazlı solo fırını en ucuza alacağınız yerleri ve fiyat listesini sizin için listeledik. İşte Altus 12 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.590 TL! Peki en ucuza nereden alınır? İşte Arnica 11  Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini değiştirmek isteyen kahve severler, sizin için Arnica IH32059 Eko Otomatik Köpüklü Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza alacağınız yerleri, fiyatlarıyla birlikte araştırdık ve listeledik. İşte o fiyat listesi..

Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici en uygun fiyata nerede satılıyor, özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağında çok amaçlı bir pişirici olsun isteyenler sizin için Arzum Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ürününü araştırdık ve en ucuza alacağınız yerleri listeledik. İşte fiyat listesi..

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

Esnaflardan Kovid-19 tedbirleri tepkisi: İş yerleri kapalı ama kira ödeniyor!

Kovid-19 tedbirleri kapsamında kapatılan ve ekonomik olarak zor günler geçiren esnaf ve sektör çalışanları Kadıköy’de bir araya geldi. İşletme sahipleri ve çalışanlar, “Tedbirler alınsın, iş yerleri açılsın, yasaklar kaldırılsın” çağrısını yaptı. 

Kapanan iş yerleri ve esnafın kira harcamaları Hazine ve Maliye Bakanlığınca karşılanmalı!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni tip koronavirüsle mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, kapanan iş yerleri ve esnafın kira harcamalarının Hazine ve Maliye Bakanlığınca karşılanması önerisini sundu.

Japonya'nın Okuma kasabasında yeni yerleşim yerleri inşa edildi!

Japonya'da 2011 yılında meydana gelen Büyük Doğu Japonya depremi, Fukushima Nükleer Santrali'nde sızıntıya sebep olmuştu. Okuma kasabasında, izin verilen yerlerde yeni yerleşim yerleri kuruldu...

Bornova Hacılarkırı'ndaki imar değişikliğine mahkeme engeli!

İzmir 4. İdare Mahkemesi tarafından Bornova Hacılarkırı’nda bulunan eski askeri alanın ‘Toplu İşyerleri, Ticaret, Akaryakıt + LPG Servis İstasyonu gibi kullanımlarının dönüştürülmesiyle ilgili plan değişikliği iptal edildi.

Kaçak emlakçıların iş yerleri kapatılacak!

Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül, Emlak komisyonculuğu ile uğraşan Emlak komisyonculara mesleki yeterlilik belgelerinin verileceğini söyledi.

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın iş yerleri satışta!

Toplam 2 bin 138 adet konutun bulunduğu KİPTAŞ Çatalca Konutları'ndaki iş yerleri satışa sunuldu.

antalyanın turistlik yerleri Haberi

antalyanın turistlik yerleri

TÜRKİYE’nin en küresel ‘turizm markası’ Antalya, bu günlerde Expo ile gündemde. Büyükşehir Belediyesi ise çok sayıda büyük projeyi inşa etmeye başladı, bazılarına da çok yakında başlayacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şu anda Antalya’daki turistik tesislerin 5 yıldızlı ama kentin 3 yıldızlı tanımlanabileceğini söylüyor ve hedefinin bu yeni projelerle ‘5 yıldızlı Antalya’ya ulaşmak olduğunu belirtiyor. 2004-2009 arası ilk başkanlık dönemine başladığında Antalya’yı 1 yıldızdan 3 yıldızlı şehir seviyesine getirdiklerini söyleyen Türel, “Bu şehir, 2009-2014 arası 15 yılını kaybetti. Telafisi için dünya çapında projeler başlattık. Büyük bölümünü 3 yılda tamamlayacağız” dedi. Menderes Türel şöyle konuştu: 



MALİ YAPIYI 8 AYDA DÜZELTTİK


Belediyenin mali yapısını ilk 8 ayda düzelttik. Peki bunu nasıl yaptık? Bizden önceki dönemde hukuksuz fesihlerden kaynaklanan ödemeler 110 milyon lirayı...