29 / 04 / 2024

antalyanın turizm yatırımları

antalyanın turizm yatırımları

Antalya’nın Belediye Başkanı Menderes Türel, “2009-2014 arası 15 yılı kaybettik. Telafisi için dünya çapında projeler başlattık. Büyük bölümünü 3 yılda tamamlayabileceğini ve hedefinin bu yeni projelerle ‘5 yıldızlı Antalya’ya ulaşmak olduğunu' belirtti.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihat Yalçın tarafından kuruldu.

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Orkunoğlu tarafından kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sartur İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 5 milyon 387 bin 224 TL sermaye bedeli ile Süleyman Nazif Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te Osman Çelik tarafından kuruldu.

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Newcastle Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Pendik'te Muhammed Musab Üstün tarafından kuruldu.

antalyanın turizm yatırımları Haberi

antalyanın turizm yatırımları

TÜRKİYE’nin en küresel ‘turizm markası’ Antalya, bu günlerde Expo ile gündemde. Büyükşehir Belediyesi ise çok sayıda büyük projeyi inşa etmeye başladı, bazılarına da çok yakında başlayacak. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şu anda Antalya’daki turistik tesislerin 5 yıldızlı ama kentin 3 yıldızlı tanımlanabileceğini söylüyor ve hedefinin bu yeni projelerle ‘5 yıldızlı Antalya’ya ulaşmak olduğunu belirtiyor. 2004-2009 arası ilk başkanlık dönemine başladığında Antalya’yı 1 yıldızdan 3 yıldızlı şehir seviyesine getirdiklerini söyleyen Türel, “Bu şehir, 2009-2014 arası 15 yılını kaybetti. Telafisi için dünya çapında projeler başlattık. Büyük bölümünü 3 yılda tamamlayacağız” dedi. Menderes Türel şöyle konuştu: 



MALİ YAPIYI 8 AYDA DÜZELTTİK


Belediyenin mali yapısını ilk 8 ayda düzelttik. Peki bunu nasıl yaptık? Bizden önceki dönemde hukuksuz fesihlerden kaynaklanan ödemeler 110 milyon lirayı...