12 / 05 / 2024

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri yangın

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri yangın

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde yangın çıktı. Olay saat 11.45'de Meltem Mahalles i'ndeki Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri 'nde meydana geldi. Tesisin mutfak bölümündeki yoğun duman nedeniyle kısa süreli panik yaşandı.

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Vatandaşlık Kanunu’nda değişiklik için teklif verildi!

İyi Parti Antalya Millet Vekili Hasan Subaşı Vatandaşlık Kanunu’nda değişiklik yapılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na Kanun Teklifi verdi.

Rusya-Ukrayna savaşı tüccarı, çiftçiyi ve ihracatçıyı vurdu!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle tarım ürünü ihracatının durduğunu dile getirdi.

Mera ve yaylalara da Yapı İzin Belgesi verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı’nın İmar Affı'ndan yararlanmak için mera ve yaylalarda yapı kayıt belgesi verilip verilmediği hakkında soru önergesini cevaplandırdı. 

Alanya ÇİMTUR Tatil Sitesi'nde son durum ne?

Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Çimtur’da devre mülk sahiplerinin sahte çürük raporları ile mağdur edildiklerine vurgu yaparak, bakanlığın usulsüzlüklerin tespiti ve araştırılması amacıyla inceleme başlatmasını talep etti. 

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda yeni mağaza açtı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Antalya Havalimanı'nda mağaza açtı. Antalyaspor'un lisanslı ürünlerinin satışının havalimanının yanı sıra, Hasan Subaşı Tesisleri, Işıklar, Antalyaspor Mobil Karavan ve internet üzerinden de yapıldığı kaydedildi.

Antalyaspor Stadı'nda sona gelindi!

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Ceylan, yeni statlarının resmi devir işlemlerinin henüz yapılmadığını belirtti.

Antalyaspor Stadı inşaatında sona gelindi!

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, yeni stadyumlarındaki koltukların montajının devam ettiğini söyledi. Ali Ceylan: "Bir an önce yeni statta oynamayı istiyor ve tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz." dedi.

Erdem City Butik Otel Antalya'da açıldı!

Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, Kaş ilçesinde eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'la birlikte eski Belediye Başkanı Emin Erdem'in Erdem City Butik Otel'in açılışını gerçekleştirdi.

Antalya Kepezaltı ve Santral'de kentsel dönüşüm kararını halk vermeli!

Hasan Subaşı: "Kepezaltı ve Santral Mahallelerinde kentsel dönüşüm kararı ile ilgili olarak. Bu iki mahallede ne yapılacaksa bunun kararını burada yaşayan halkın vermesi gerekir" dedi.

Hasan Subaşı Kepezaltı'ndaki gecekondu sorununa dikkat çekti!

Antalya Bağımsız Milletvekili adayı Hasan Subaşı, Kepezaltı Mahallesi'nde kahvehane toplantısına katıldı. Subaşı,Bütünşehir Yasası ile mahalle statüsüne giren köylerle, belde ve ilçelere hizmetin zorlaştığını belirtti.

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya'nın önemli gecekondu bölgesi olan Kepezaltı Mahallesi'nde bir kahve toplantısına katılan Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı "Bu iki mahallede ne yapılacaksa bunun kararını burada yaşayan halkın vermesi gerekir" dedi.

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri yangın Haberi

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri yangın


Olay saat 11.45'de Meltem Mahallesi'ndeki Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'nde meydana geldi.


Tesisin mutfak bölümündeki yoğun duman nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. Mutfak bacasından çıkan yangını söndürmeye çalışan tesis görevlileri, diğer yandan itfaiyeyi de çağırdı. Tesislerde bulunan A2 takım futbolcuları kendilerini dışarı atarken, dumandan etkilenen bazı görevliler yüzlerini yıkayarak kendilerine gelmeye çalıştı. Yangın itfaiye görevlileri tarafından kısa sürede söndürülürken olayda yaralanan olmadı.


Polis ve itfaiye ekiplerinin incelemesinin ardından binanın tüm kapı ve pencereleri duman tahliyesi için görevliler tarafından...