04 / 05 / 2024

Antalyaspor kamp tesisi inşası

Antalyaspor kamp tesisi inşası

Antalyaspor'a Avrupa'da bile eşine rastlanmayacak çağdaşlıkta bir tesis yaptıklarını söyleyen Türel, Alanyaspor için de kamp tesisini yapmak için harekete geçtiklerini söyledi.

Alanyaspor Tesisleri’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalyaspor’dan sonra Alanyaspor’a da Avrupa’nın en modern kamp ve spor tesisi inşa ediyor.

MAKÜ'nün yeni tesisi sınırları aştı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, yeni tesisi yatırımına hızla devam ediyor. İnşaatı devam eden Alternatif Sporlar, Sporcu Eğitimi ve Kamp Merkezi Projesi'nde sona gelindi.

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Antalyaspor Tesisleri açıldı!

Antalya tarihi bir gün yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve dünyanın en iyi kamp tesislerinden biri olarak Antalyaspor’a hediye edilen Antalyaspor Tesisleri muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Antalyaspor tesislerine haciz!

Antalyaspor’a devredilmek üzere projelendirilen 134 bin metrekarelik Döşemealtı kamp ve spor tesisinde 3 farklı borç dosyası nedeniyle haciz işlemi gerçekleştiriliyor.

Antalya Gedevet'teki 83 bin metrekarelik arazi Alanyaspor'a devredildi!

Alanyaspor’a kamp tesisi kazandırılması amacıyla 2012 yılında başlatılan çalışmalar kapsamında belirlenen Gedevet Yaylası’ndaki 83 bin metrekarelik arazinin devri yapıldı.

Antalyaspor Tesisleri, Döşemealtı'nın cazibesini artırdı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı'nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor'un yeni kamp ve spor tesisleri, bölgenin cazibesini de artırdı.

Antalyaspor Tesisleri’nde sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olacak Antalyaspor Tesisleri’nde hızla sona yaklaşılıyor.

Antalyaspor Koleji için arazi tahsisi gerçekleşti!

Antalyaspor, Döşemealtı’da yapımı devam eden tesisi bitince Avrupa standartlarında bir yuvaya kavuşacak. Tesis, Antalyaspor’un kurtuluşu olarak yorumlanıyor. Antalyaspor'un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar devam ediyor

Ziraat Bankası Personeli Vakfı'ndan 3 ilde satılık 4 gayrimenkul!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir, Ankara ve Mersin'de bulunan kamp tesisi, arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 23 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Antalyaspor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor’un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Kaba inşaatı biten tesiste futbol sahalarının alt yapısı tamamlandı.

Karşıyaka Stadı'nın altyapı çalışmaları bitti!

Karşıyaka Spor Kulübü stat inşaatında altyapı ve zemin çalışmalarının bitti, üst yapı aşamasına gelindi, yeni spor salonu ve kamp tesisi için de ihale aşamasında.

Menderes Türel'den Antalyaspor'a kamp tesisi müjdesi!

Antalyaspor'a Avrupa'da bile eşine rastlanmayacak çağdaşlıkta bir tesis yaptıklarını söyleyen Türel, Alanyaspor için de kamp tesisini yapmak için harekete geçtiklerini söyledi.

Antalyaspor kamp tesisi inşası Haberi

Antalyaspor kamp tesisi inşası

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı ilçesinde yapımı devam eden Antalyaspor tesisleri ile ilgili gazetecilere önemli bilgiler aktardı. Avrupa'dan gelenlerin Antalyaspor tesisleri için 'Avrupa'da bile böylesi yok' diyeceklerini anlatan Türel, "Antalya böyle tesislere layık. İhale bedeli 25 milyon 920 bin liraydı. Hedefimiz Antalyaspor'un kuruluş tarihi Temmuz başı ama Antalya'nın plakasına atfen 07.07.2016 tarihinde, kuruluştan birkaç gün sonra bu tesisi hizmete açmak" dedi. Alanyaspor'u da unutmadıklarını ifade eden Türel, "Alanyaspor'a da Alanya'da bir kamp tesisi yapmak için adımlarımızı attık. Orman Bölge Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü ile görüştük. Alanyaspor'a yapacağımız tesisle ilgili tahsisi ile ilgili süreci başlattık. Tahsisin ardından, 2016 yılında uygulama projelerinin ihalesine çıkılmasını hedefliyoruz" diye konuştu. 


Sabah...