28 / 04 / 2024

antalyaspor tesislerinin temeli atıldı

antalyaspor tesislerinin temeli atıldı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinin temeli törenle atıldı. Antalyaspor’un yeni kamp ve spor tesisleri yaklaşık 25 milyon liraya mal olacak.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı!

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı, merkezde atların barınacağı bina, iki ayrı tribün, açık manej sahası ve sosyal tesis bulunacak.

Sakarya Karasu'da savunma sanayi tesislerinin temeli atılmadı mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Ethem Sancak’ın yaptığı BMC’ye Sakarya Karasu’da savunma sanayi tesisi kurmak için tahsis edilen Hazine arazilerinin 473 bin 866 metrekare daha genişletildiği meydana çıktı...

Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı!

Gemlik ilçe merkezinden Narlı’ya kadar olan sahil şeridindeki su kirliliğinin önüne geçecek Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı.

Aydın Didim'e İLKSAN dinlenme tesisi geliyor!

Didim’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı tarafından yaptırılan dinlenme tesislerinin temeli atıldı.

İnegölspor'a modern tesis!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegölspor için yapılacak ve süper lig kulüplerini kıskandıracak donanıma sahip spor tesislerinin temeli atıldı.

İnegölspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

İnegölspor'un İnegöl Belediyesi tarafından yeri tahsis edilen, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni tesislerinin temeli atıldı.

Balıkesir'e 7.5 milyonluk altyapı yatırımı yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya'ya yapılması planlanan 7 milyon 528 bin lira maliyetli altyapı tesislerinin temeli atıldı.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli atıldı!

Mevcut bakım, ikmal atölyelerinin ihtiyaca cevap veremez nitelikte olması nedeniyle asfalt tesislerinin yanında başlatılan Suluova Makine İkmal Kampüsü'nün temeli bugün atıldı.

Antalyaspor Tesisleri'nin yüzde 95'i tamam!

Antalyaspor'un, Döşemealtı ilçesinde geçen yıl Mayıs ayında temeli atılan ve yapımı halen devam eden yeni spor tesislerinin yüzde 95'inin tamamlandığı bildirildi.

ÇOMÜ personel sosyal tesislerinin temeli atıldı!

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ), personel sosyal tesislerinin temel atma töreni yapıldı. Prof.Dr.Yücel Acer, ÇOMÜ'nün Çanakkale'ye, Türkiye'ye ve bilim dünyasına yakışır bir üniversite olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Sakarya Akyazı Spor Tesisi'nin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Akyazılılara müjdesi verilen spor tesislerinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Hekimhan Park Beşiktaş Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Hekimhan Belediyesi ile İstanbul Beşiktaş Belediyesi arasındaki kardeş belediye protokolü kapsamında Hekimhan İlçesi’nde inşa edilecek olan 3 bin 500 metrekare alan üzerinde Hekimhan Park Beşiktaş sosyal tesislerinin temeli atıldı.

Kahramanmaraş sosyal tesislerinin temeli atıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde yaptıracağı içerisinde taziye evi, kütüphane, okuma salonu, yaşlılar dinlenme salonu, konferans salonu ve toplantı salonu barındıracak olan sosyal tesislerin temelini attı.

antalyaspor tesislerinin temeli atıldı Haberi

antalyaspor tesislerinin temeli atıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinin temeli törenle atıldı. Türel, “Bu tesis Antalyaspor için bir dönüm noktasıdır, bunu da bize nasip ettiği için Allah’ıma şükürler olsun” dedi. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer de “Herkes konuşur, Menderes Türel yapar” diye konuştu.


Döşemealtı ilçesinde gerçekleşen Antalyaspor Kamp ve Spor Tesisleri temel atma töreninde büyük coşku yaşandı. Törene Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor futbolcuları ve teknik heyeti, Antalyaspor camiası ve Antalyaspor’a gönül verenler katıldı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada son bir yılda Antalya’nın şantiye...