05 / 05 / 2024

Balıkesir'e 7.5 milyonluk altyapı yatırımı yapıldı!

Balıkesir'e 7.5 milyonluk altyapı yatırımı yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya'ya yapılması planlanan 7 milyon 528 bin lira maliyetli altyapı tesislerinin temeli atıldı.



Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya'ya yapılması planlanan 7 milyon 528 bin lira maliyetli altyapı tesislerinin temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balya'nın makus talihinin hükümet ve Büyükşehir yatırımları ile değişeceğini dil getirdi.


​"Herkese eşit hizmet"


Büyükşehir Belediyesi'nin ayrım yapmadan 20 ilçe, bin 200 mahalle ve 1 milyon 200 bin kişiye hizmet götürdüğünü dile getiren Uğur, "CHP'lisi de MHP'lisi de, ben AK Parti'den seçilmiş bir başkan olmama rağmen 'Senin bütçeni ve yaptığın işleri destekliyoruz' diyorlar.


Biz kimseyi ayırt etmeden bütün Balıkesir'e hizmet ediyoruz" dedi. Balya Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen temel atma töreninde konuşan BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram ise, BASKİ'nin bugüne kadar Balıkesir'e 300 milyon liranın üzerinde yatırım planı yaptığını dile getirdi. 7 milyon 528 bin liralık bütçe ile yapılacak olan tesisler ile ilçenin altyapı sorunlarının çözülmesi hedefleniyor.


Yeni Asır 



Geri Dön