30 / 08 / 2024

Balıkesir altyapı

Balıkesir altyapı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya'ya yapılması planlanan 7 milyon 528 bin lira maliyetli altyapı tesislerinin temeli atıldı.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Balıkesir Havran Millet Bahçesi 5 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Havran Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 5 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi bugün!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir 116 konut ihalesi yarın!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir Balya 116 konut ihalesi 25 Şubat'ta!

Balıkesir ili Balya ilçesi 116 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 25 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir Edremit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Balıkesir Hükümet Konağı yarın ihaleye çıkıyor!

Balıkesir ili, Edremit Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Balıkesir Karesi 2. Etap ihalesi yarın!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Balıkesir Karesi'ye 458 yeni konut müjdesi!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Balıkesir Karesi 2. Etap projesi 2 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Balıkesir İli, Karesi İlçesi, 2. Etap 458 Adet Konut, 12 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Balıkesir altyapı Haberi

Balıkesir altyapı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BASKİ tarafından Balya'ya yapılması planlanan 7 milyon 528 bin lira maliyetli altyapı tesislerinin temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balya'nın makus talihinin hükümet ve Büyükşehir yatırımları ile değişeceğini dil getirdi.


​"Herkese eşit hizmet"


Büyükşehir Belediyesi'nin ayrım yapmadan 20 ilçe, bin 200 mahalle ve 1 milyon 200 bin kişiye hizmet götürdüğünü dile getiren Uğur, "CHP'lisi de MHP'lisi de, ben AK Parti'den seçilmiş bir başkan olmama rağmen 'Senin bütçeni ve yaptığın işleri destekliyoruz' diyorlar.


Biz kimseyi ayırt etmeden bütün Balıkesir'e hizmet ediyoruz" dedi. Balya Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen temel atma töreninde konuşan BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram ise, BASKİ'nin bugüne kadar Balıkesir'e 300 milyon liranın üzerinde yatırım planı yaptığını dile getirdi. 7 milyon 528...