30 / 07 / 2024

antalyaya modern hal kompleksi mi inşa edilecek

antalyaya modern hal kompleksi mi inşa edilecek

Antalya’da beldelere yayılmış derme çatma halleri bölge halleri ile tek çatı altında toplanıyor. Bölge hallerinin ilki Finike’de yapılacak. Sahilkent, Hasyurt, Turunçova halleri tek noktada birleşerek, modern bir hal kompleksine dönüşecek.

Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali için İBB'den onay!

İBB tarafından Türkiye'nin 'en modern hal'i olacağı belirtilen Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali'nin arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklikle projenin önü açıldı.

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Gölcük Halıdere'ye modern rezidans projesi!

Gölcük Halıdere'ye bölgenin en modern rezidansı inşa edilecek. Çalışmalara başlanan proje Tarihi Roma Mezarlığı'nın tam karşısında hayata geçecek.

Kayseri Eski Hal bölgesinde yeni yol açılıyor!

Anadolu’nun en modern Hal Kompleksini yaparak Kocasinan Bulvarı yanındaki Hal Kompleksini taşıyan Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Eski Hal bölgesinde yol yapım çalışmalarına başladı

Menderes Türel, Alanya Toptancı Hal tartışmalarına son noktayı koydu!

Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya yetersiz gelen mevcut 4 belde haliyle birlikte tüm ilçeye hizmet verecek daha büyük ve modern yeni bir toptancı hal kazandırmak için gün sayıyor.

Niğde'ye modern hal inşa edilecek!

Niğde Belediyesi, Türkiye’nin en modern hal komplekslerinden birini kente kazandırmak için kolları sıvadı. Hıdırlık Mevkii’nde yapımına başlanacak olan yeni hal kompleksinin proje çizimi yapılarak ihalesi gerçekleştirildi.

Menderes Bulgurca'ya modern meydan!

Menderes Bulgurca Mahallesi'nde, meydan çalışmaları aralıksız devam ediyor. Modern meydan projesinin kısa sürede tamamlanması beklenirken, halı saha, muhtarlık binası ve amfi tiyatronun proje kapsamında hayata geçirileceği belirtildi.

Antalya Finike Toptancı Hal Kompleksi'nin temeli atıldı!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin ilçelerde kuracağı modern bölge hallerinin ilkinin temeli Finike'de atıldı.Menderes Türel, 31 milyon 500 bin liraya mal olacak Finike Toptancı Hal Kompleksi'nde, çağdaş ve modern şartlarda hal hizmeti sunulacağını söyledi.

Confetti'nin özel tasarım halıları modern çözümler sunuyor!

Confetti duvardan duvara proje halıları, güvenli, sağlıklı ve ergonomik kullanım alanları oluşturuyor. Özel tasarım Confetti proje halılarıyla 2016 yılında da mekânlar fark yaratan estetiğe ve şıklığa sahip olacak

Aydın Koçarlı'ya 300 bin TL'lik halı saha!

Koçarlı'nın, eskiden belde olan Yeniköy Mahallesi'ne Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin 500 metrekare üzerine modern halı saha yapıldı. Halı sahanın 300 bin TL'ye mal olduğu belirtildi.

İlçe belediyelerinden Kocaeli Hal Binası'na tam not!

Kullar’da yeni yapılan modern hal binası, örnek ve model olmaya devam ediyor. Son olarak Kocaeli’ndeki ilçe belediyelerinin zabıtadan sorumlu başkan yardımcıları ve zabıta müdürleri, Kocaeli Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret ederek, detaylı bilgi aldı.

Malatya Akçadağ'da Halı Saha Tesisleri modern hale dönüştürülüyor!

Akçadağ’da uzun yıllardır sportif anlamda hizmet veren, aynı zamanda ilçenin ilk halı sahası durumunda olan Akçadağ Halı Saha Tesisleri, tadilattan geçirilerek modern bir hale dönüştürülüyor.

antalyaya modern hal kompleksi mi inşa edilecek Haberi

antalyaya modern hal kompleksi mi inşa edilecek


Antalya Büyükşehir Belediyesi, beldelere yayılan ömrünü doldurmuş halleri bölge halleri inşa ederek, modern bir yapıda tek çatı altında buluşturacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in büyük önem verdiği uygulama kapmasında ilk bölge hali Finike’de inşa edilecek. Sahilkent, Hasyurt, Turunçova halleri tek noktada birleştirilecek.110 satış yeri bulunacak yeni hal kompleksinde, çağdaş ve modern şartlarda hal hizmeti sunulacak.  


ÇOK ESKİ BİNALAR

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Hizmetleri Daire Başkanı Muharrem Kavurkacı, “Sahilkent, Hasyurt, Turunçova halleri birbirine çok yakın. Binaları çok eski ve ekonomik ömrünü doldurmuş haller. Finike Türkiye’nin narenciye deposu. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapan Finike’ye bu durum yakışmıyor. Tüccarlarımız, yurt dışından gelen iş ortaklarını bu derme çatma hallerde ağırlamaktan üzüntü duyuyor. Sahilkent’e modern bir hal kompleksi yaparak bu üç hali tek çatı altında...