20 / 05 / 2024

antalyqa Beach Park

antalyqa Beach Park

Bir zamanlar Antalya'nın en hareketli bölgelerinden, en canlı eğlence merkezlerinden birisi olan Beach Park'ın 19 yılda nasıl tarih olduğunu ve bugün harabe şeklini aldığının hikayesi devam ediyor.

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Antalya'da 3 gayrimenkulün YİD ihalesi 29 Mart'ta!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Müze Meydanı/Varyant Bölgesi 40.210 metrekare, Beach Park Bölgesi 373 bin 896 metrekare, Akdeniz Bulvarı 374 bin 343 metrekare taşınmaz yap işlet devret modeli ile ihale ediliyor.. 

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir'den inşaat ve 29 yıllığına işletme ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı Beach Park ve Konyaaltı'nda inşaat yaptırıp 29 yıl süre ile işletme hakkını verecek. İhalesi 19 Ocak'ta gerçekleşecek işin yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Konyaaltı Beach Park yeniden açılacak!

Antalya'da "Konyaaltı Beach Park" efsanesi, 1996 yılında dönemin Büyükşehir Belediye encümeni tarafından "Konyaaltı sahil şeridi kentsel tasarım projesi" adıyla yaptığı ihaleyle başladı.

Antalya Konyaaltı Beach Park yeniden açılıyor!

Antalya'da tahliyesinin ardından 700 dönümlük harabeye dönüşen Konyaaltı Beach Park, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasıyla yeniden Antalyalılara açılacak.

Milli Emlak'tan Antalya'ya uyarı!

Bir zamanlar Antalya'nın en hareketli bölgelerinden, en canlı eğlence merkezlerinden birisi olan Beach Park'ın 19 yılda nasıl tarih olduğunu ve bugün harabe şeklini aldığının hikayesi devam ediyor.

Konyaaltı sahilinde tehlikeli batık!

ANTALYA' DA her gün binlerce kişinin kullandığı Konyaaltı sahilindeki Beach Park' ta, 76 yıl önce batan Alman bandıralı 'Manissa' adlı kuru yük gemisi tehlikesi yaşanıyor...

Konyaaltı sahili çözüm bekliyor!

BEACH PARK Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Konyaaltı'nın batı bölümündeki belirsizlikle ilgili konuştu: Sahilin bakımını 30 Mart'a kadar biz üstlendik. Ancak en kısa sürede buranın sahibi bulunmalı

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

antalyqa Beach Park Haberi

antalyqa Beach Park
MALİYE İLE PROTOKOL YAPILDI AMA

Tahsis alınmadan Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılarak Kıyı Kanunu ve ilgili yönetmeliklere aykırı yapıların yapıldığı Konyaaltı Beach Park'ın düzenlemesine ilişkin yapılan tahsis işlemleri ile kıyı kesimindeki büfelerin kiralanması öncesi 1/1000 ölçekli plan yapıldı. Turizm Bakanlığı Yatırımlar Genel Müdürlüğü tarafından 27 Mayıs 1998 tarihinde onaylanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan tadilatı kapsamında ise Maliye Bakanlığı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında 4 Ocak 1999 tarihinde yer kullanımına ilişkin protokol yapıldı. 10 yıllık süreyi kapsayan bu protokolün tesislerle ilgili şartları içeren 9. maddesinde; “Kıyıda yapılacak tesislerin, belirlenen amaçların dışında kullanılmasını, genişletilmesini önleyecek her türlü şartı belediye kira ve işletme şartnamesine koyacaktır. Kıyıda yapılacak tesislerde, sadece kuru yiyecek ve içecek servisi verilecek. Yerinde maksadı gerektiren yemek servisi verilmeyecektir....