04 / 05 / 2024

antasya teslimleri ne zaman

antasya teslimleri ne zaman

Ant Yapının TEM Ümraniye kavşağı üzerinde hayata geçirdiği rezidans projesi Antasya'da teslimler 15 Ekim'de yapılacak. Proje 50 dönüm arsa üzerinde, konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşuyor..

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Peki Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. Projede 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Peki Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükselen proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Soğanlık AND Kartal teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükselen projede 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan bulunuyor. Peki Soğanlık AND Kartal teslimleri ne zaman?

antasya teslimleri ne zaman Haberi

antasya teslimleri ne zaman

ANTASYA Residence, İstanbul'un gözde bölgelerinden TEM Ümraniye kavşağında yer alıyor. Ekim 2015'te teslim edilecek dairelerin fiyatları ise birimlerin kat yükseklikleri, manzara hakimiyetleri ve şerefiyelerine göre değişiyor. Ayrıca Antasya Residence projesi yüzde 1 KDV avantajına da sahip. Anadolu yakasının kalbi sayılabilecek, 1. ve 2. köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan Antasya Residence, Carrefour Ümraniye önünde, nitelikli ofis alanları ile konut alanlarının kesişim noktasında bulunuyor. 


TESADÜF DEĞİL 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "Genel merkez olarak Ümraniye'yi seçmiş olmamız tesadüf değil. İstanbul'un sürekli gelişen inşaat alanları içinde en çok gelecek vaat eden bu semtin değerini çoktan saptanmıştı. Ümraniye, tam da Ant Yapı'nın "yapılmazı yapmak" felsefesiyle uyum içinde bir„ bölge" diye konuştu. Antasya, 50 dönüm arsa üzerinde geliştirilen konut, ofis ve...