19 / 05 / 2024

antep Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi

antep Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi kentin yemek kültürüne yeni bir ivme daha kazandırıyor. Belediye, “Mutfak Müzesi ve Aşçılık Okulu”ndan sonra şimdi de “Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi” açıyor...

Mutfak Sanatları Akademisi’nin tercihi de Grundig! İşte Grundig el blender setleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi, Grundig ürünlerini kullanıyor. Grundig markasının sevilen el blender setleri ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik…

Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mutfak Sanatları Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım da katıldı.

Hazal Kaya restoran mı açacak?

Hazal Kaya, bu yıl MSA’da (Mutfak Sanatları Akademisi) aşçılık kurslarına gitmiş, 8 haftalık eğitimini tamamlayıp sertifikasını da almıştı. Kaya’nın, bu sezon bir dizide rol alıp para biriktireceği ve restoran işine seneye gireceği konuşuluyor.

Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları MYO açıldı!

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'nde Akdeniz Üniversitesi'ne (AÜ) bağlı Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksekokulu (MYO) törenle açıldı. AÜ Göynük Mutfak Sanatları MYO'nun açılış törenine birçok kişi katıldı.

59 yıl önce inşa edilen evin mutfak ve dekorasyonu!

1956'da inşa edilmiş ev özellikle mutfağıyla dikkat çekiyor. Evin sahipleri burada hiç yaşamamış ve mutfak hiç kullanılmadan 59 yıl günümüze kadar bu şekilde gelebilmiş...

UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24 Şubat'ta başlayacak!

Tüyap tarafından organize edilen, TSF ve TİMDER iş birliğiyle düzenlenen, alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan UNICERA, Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 24 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında 27. kez buluşuyor.

UNICERA 27. Seramik Banyo Mutfak Fuarı 24-28 Şubat'ta!

UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılıyor. Fuar, seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojik ürünleri ile 24-28 Şubat 2015 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Kelebek Mutfak Caddebostan’da açıldı!

Türkiye genelinde mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek hızla büyüyen Kelebek Mutfak, yeni mağazacılık anlayışıyla faaliyete geçirdiği Caddebostan mağazasını 14 Şubat Sevgililer Günü’nde hizmete açtı.

Konut satışlarında mutfak ve banyo aksesuarlarının KDV karşısında durumu!

Konut inşaatlarında giderek ankastre mutfak ve banyo yapılması standart hale geldi. Artık neredeyse tüm inşaatlarda en azandan davlumbaz, ankastre ocak konulması standart hale geldi..

1983 yılında Yıldız Sarayı'nda ''Sahne Sanatları Müzesi'' kurulacakmış!

1983 yılında restorasyonu devam eden Yıldız Sarayı'nda Türkiye'nin ilk ''Sahne Sanatları Müzesi'' kurulacakmış. Sarayın Has Bahçesi'nde de bin 50 kişilik yeni bir açık hava sahnesi yapılacakmış.

Kelebek Mutfak'tan masa sandalyeli kampanya fırsatı!

Kelebek Mutfak, yüzde 15 indirimle sunduğu tüm ürünlerini “Mutfağınız Sizden Masa Sandalyeniz Bizden” kampanyasıyla buluşturarak, yeni ve şık bir mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Nolte Mutfak Gaziantep'e açılacak!

İthal mutfak markası Nolte salonla mutfağı birleştirip Nolte Neo ismiyle yeni bir segmente girdi. Yeni marka yüzde 30 daha pahalı olacak..

Antep Sepeti el sanatlarını İstanbul'da Eataly'e taşıdı!

Eataly Gaziantep'i ağırlıyor etkinliği kapsamında İstanbul Zorlu Center'da Gaziantep rüzgarı estiren Antep Sepeti el sanatları ve etnografik ürünleriyle göz kamaştırdı. Gaziantep'in dünya genelinde el sanatları ve bakır işçiliği oldu.

antep Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi Haberi

antep Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi


Dünyaca ünlü Gaziantep mutfağının lezzet değerlerinin yaşatılması için çalışmalar yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, mutfak müzesinin yanına bir de aşçılık eğitim merkezi açmak için harekete geçti. Belediyemiz, Gaziantep mutfağının korunması, unutulmaması ve gelecek nesillere miras olarak aktarılması için böyle proje hedefledi.


Baklavası, kebabı, lahmacunu ve onlarca çeşit yöresel yemekleri ile adını dünya mutfakları arasına yazdıran Gaziantep, bu alanda işi daha profesyonelce yapmak istiyor. Birbirinden lezzetli yemeklerin Gaziantep dışında da değer bulması ve başka insanlar tarafından da öğrenilmesi için “Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi” kurmayı hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyemiz, burada Gaziantep’in lezzet değerlerini yaşatırken, bu ününü akademik zeminde de daha geniş kesimlere aktarmayı amaçlıyor.


NEDEN BÖYLE BİR MEKÂNA İHTİYAÇ DUYULDU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Mehmet Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi Danışmanı Diş Hekimi Mehmet Ragıp...