27 / 04 / 2024

antep safari park giriş ücreti

antep safari park giriş ücreti

Türkiye'nin ilk Safari Parkı, yüz ölçümü ve tür sayısı bakımından Türkiye'de ilk, Avrupa'da ikinci, dünyada ise dördüncü sırada bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde açıldı. Vatandaşlar açılışa yoğun ilgi gösterdi...

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Büyükşehir İstasyon Parkı, Şehitkamil'in kalbi olacak!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve 'Büyükşehir İstasyon Parkı' adı verilen İstasyon Meydanı'ndaki çalışmalar devam ediyor.

Gaziantep Kırkayak Parkı'na anaokulu yapılmasına yargı kararı!

Gaziantep'in tarihi sembollerinden Kırkayak Parkı'nın içerisine yapılması planlanan kreş ve anaokuluna yargı "dur" dedi. Proje Antep 1'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Cendere Vadisi'ne Safari Park!

2001 yılında Büyükşehir Belediyesi Cendere Vadisi'nde büyük bir hayvanat bahçesi kurmayı planlamış. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2001 yılında Cendere Vadisi'ne Safari Park!

2001 yılında Büyükşehir Belediyesi Cendere Vadisi'nde büyük bir hayvanat bahçesi kurmayı planlamış. 740 hektarlık arazide kurulması planlanan park ile Cendere Vadisi'nin orman alanları da korunacakmış.

Gaziantep'te ilk safari parkını 375 bin kişi ziyaret etti!

Gaziantep'te açılan ve 25 türden yaklaşık 250 hayvanın doğal ortamda serbestçe dolaştığı Türkiye'nin ilk safari parkını, açılışından bu yana 375 bin kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Gaziantep Safari Parkı açıldı!

Türkiye'nin ilk Safari Parkı, yüz ölçümü ve tür sayısı bakımından Türkiye'de ilk, Avrupa'da ikinci, dünyada ise dördüncü sırada bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde açıldı. Vatandaşlar açılışa yoğun ilgi gösterdi...

Gaziantep Safari Parkı yarın açılıyor!

Türkiye'de ilk, Avrupa'da ikinci, dünyada dördüncü sırada bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde oluşturulan Safari Parkı, yarın açılıyor. Safari Parkı"nda 25 türden yaklaşık 250 hayvan, serbestçe dolaştıkları doğal ortamlarında görülebilecek.

Türkiye'nin ilk Safari Parkı Gaziantep'te açılıyor!

Yüz ölçümü ve tür sayısı bakımından Türkiye’de ilk, Avrupa’da ikinci, dünyada dördüncü sırada bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi’nde oluşturulan Safari Parkı, 23 Nisan’da açılıyor.

Fatma Şahin: 100. Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentileri asılsız!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 100'üncü Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentilerinin asılsız olduğunu söyledi. Şahin, "Tam tersi biz 100'üncü Yıl Parkı'nı devam ettirmek için karar verdik...

Sivas Park City ve Gaziantep AVM icradan satışa çıktı!

Sivas'taki Park City AVM ve Gaziantep'teki Antep AVM, ilgili icra müdürlükleri tarafından satılığa çıkarıldı

NeoMarin Pendik AVM, Safari Park'la çocukları tavlayacak

Krea Grup'un 80 milyon dolara geliştirdiği NeoMarin Pendik alışveriş merkezi 15 Nisan'da açılıyor. NeoMarin, Safari Park'la özellikle çocuklu aileleri hedefliyor...

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

antep safari park giriş ücreti Haberi

antep safari park giriş ücreti


Türkiye'nin ilk Safari Parkı, yüz ölçümü ve tür sayısı bakımından Türkiye'de ilk, Avrupa'da ikinci, dünyada ise dördüncü sırada bulunan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde açıldı.


 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilk ziyaretçilerini ücretsiz ağırlayan parkı ve içerisindeki hayvanları görmek isteyen vatandaşlar açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Çeşitli ülkelerden gelen öğrenci gruplarının gösterilerde bulunduğu açılışta, palyaço ve maket gösterileri de sunuldu.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, açılışta yaptığı konuşmada, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Daha güzel, daha temiz bir Gaziantep için çalıştıklarını kaydeden Şahin, "Yüce mevlamın yarattığı güzellikleri, tüm canlıları, böceğiyle çiçeğiyle çocuğuyla beraber, doğayı bozmadan yarınlara taşımak istiyoruz" dedi.

BİRLİKTE YAŞAYARAK İNSANLARA DERS VERİYORLAR

Dünyanın sayılı hayvanat bahçelerinden olan Gaziantep Hayvanat Bahçesi'nde oluşturdukları Safari Park'ta 25 çeşit hayvanın birlikte...