30 / 04 / 2024

Fatma Şahin: 100. Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentileri asılsız!

Fatma Şahin: 100. Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentileri asılsız!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 100'üncü Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentilerinin asılsız olduğunu söyledi. Şahin, "Tam tersi biz 100'üncü Yıl Parkı'nı devam ettirmek için karar verdik...



GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 100'üncü Yıl Parkı'nda konut yapılacağı söylentilerinin asılsız olduğunu söyledi. Şahin, "Tam tersi biz 100'üncü Yıl Parkı'nı devam ettirmek için karar verdik. İbrahimli 2 bölgesinde 50'şer metrelik yollar açıyoruz. Burayı açarken kamulaştırma gerekti, bunun karşılığında ise üniversitenin arka bölgesindeki bir araziyi verdik. Orası da eskiden imara açılmıştı" dedi. 


PARTİ TOPLANTISINDA AK Parti 


Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı, İl Başkanı Ahmet Uzer Başkanlığı'nda yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Uzer, 30 Mart seçimlerinden soma ilk kez toplandıklarını belirterek, seçimlerde gösterilen başarı nedeniyle parti teşkilatına ve adaylara teşekkür etti. Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Uzer, "Partimizin adayının en yüksek oyu alması için çalışacağız. Muhalefet yine sınıfta kaldı. Karşımıza aday olarak daha önce bizim misyonumuzdan gelen biri gösterebildi" diye konuştu. 


YALAN YANLIŞ HABERLER 


Birkaç gündür 100.'üncü Yıl Parkı ile ilgili asılsız haberlerin çıktığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Bunlar asılsız iddialar. Biz l00'üncü Yıl Parkı'nı devam ettirelim diye karar verdik. İbrahimli-2'nin etrafından 50'şer metrelik yollar açıyoruz. İki yerde kamulaştırma yapılması gerekti. Bunu da Şehitkamil Belediye başkanımızla birlikte mülk sahipleriyle görüştük. Bu şahıslara üniversitenin gelişim bölgesinde bulunan ve önceden imara açılmış bir alan verildi. Rıdvan Fadıloğlu başkanımız kendi meclisinde 2 yerde bu kişilerle anlaştı ve buraya imar değişikliği verdi. 1OO'üncü Yıl'ın devamına imar izni verme iddiaları kesinlikle yalandır" şeklinde konuştu. 


Sabah Güney


Geri Dön