04 / 05 / 2024

Antepia projesi teslimleri ne zaman

Antepia projesi teslimleri ne zaman

GÜNEYDOĞU'nun ilk ve en büyük konseptli konut projesi Antepia'daki yaşam, taşınan ailelerin sayısının hızla artması ve Agora Meydanı çevresinde açılan yeni mağazalarla her geçen gün daha da canlanıyor.

3. İstanbul Projesi daire teslimleri!

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen 3. İstanbul projesinde fiyatlar 514 bin TL'den başlıyor. 3. İstanbul Projesi daire teslimleri ne zaman?

Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri!

Tual Bahçekent projesi Dağ Mühendislik tarafından İstanbul Hoşdere'de konut ve ticaret alanları olarak hayata geçirildi. Tual Bahçekent Projesi daire teslimleri ne zaman?

Çobançeşme Karat 34 fiyatları!

Çobançeşme Karat 34 fiyatları 444 bin TL'den başlıyor. Karat 34 projesi teslimleri Haziran 2018'de yapılıyor...

MES Polaris Evleri Projesi!

Toplam 210 adet daireden meydana gelen MES Polaris proje 18 bin 358 metrekare alana yayılıyor. MES Polaris Evleri Projesi teslimleri Nisan 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Soyak Konforia Projesi Teslimleri Eylül 2017'de!

İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesi Teslimleri Eylül 2017'de yapılacak. Sone İstanbul projesi fiyatları 178 bin TL ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor...

Antepıa projesinin 3 etabı satışta!

GÜNEYDOĞU'nun en büyük ve temalı konut projesi Antepia projesi toplam 6 etaptan meydana geliyor. Şu an 3 etabı satışta.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi!

Toplam bin 500 konut ve 200 ticari üniteden meydana gelen proje 50 bin kişiye istihdam sağlayacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi teslimleri 2018 yılında teslim edilecek.

Pendik Atlantik Life projesi teslimleri Nisan 2017'de!

Atlantik Yapı Tarafından hayata geçirilen Atlantik Life projesinin ön talep süreci başladı. Daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidas'ta daireler 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı tarafından inşa edilen İlkbahar Rezidans projesi teslimleri 2017'de gerçekleşecek. Proje 3.köprü Paşaköy gişeleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede yükseliyor.

Demir Romance projesi teslimleri Ağustos 2015'te!

Demir İnşaatın "Sevgi" temasıyla yükselen projesi Demir Romance, toplamda 7 bloktan, 776 rezidans konut, 28 villa, 60 ticari birimden oluşuyor.

Kozzy Life Kozyatağı projesi teslimleri başladı!

Dervişoğlu İnşaat, Kozzy Life projesinin anahtarlarını teslim etmeye başladı.Erol Dervişoğlu, Autoban Mimarlık imzasını taşıyan Çınarlı Palas projesinin de yapımını hızlı bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Airport 24 projesi teslimleri Ekim 2016'da olacak!

24 Gayrimenkul, insan unsuru merkeze alan ve sosyal yaşamın ön planda olacağı 2 yeni projesini satışa çıkardı. Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, yapıların sadece birer obje olmadığını söyledi.

Eyüp 5. Levent Projesi teslimleri 2017'de!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle hayata geçirilen 5. Levent Projesi satışa çıktı. 1 milyar 800 milyon TL yatırım tutarı ile yapılan projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor.

Antepia projesi teslimleri ne zaman Haberi

Antepia projesi teslimleri ne zaman

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı'nm geliştirdiği ve Türkiye'nin en büyük doğal göietini barındıran projede, gölet çevresinde konumlanan Agora Meydanı sadece projede yer alan şanslı ailelerin değil, tüm Gaziantep'in yaşam ve cazibe merkezi olarak yeni mağazalara kapısını açıyor... 

Yeşil ve maviyle iç içe keyifli yaşam alanlarıyla Gaziantep'teki hayata yepyeni bir soluk getiren projede, Safir, Yakut ve Zümrüt mahallerinde yaşam başladı. Gaziantep'te bin ailenin tercih ettiği projede doluluk oranı yarıyı aşarken, stokta bulunan sınırlı sayıdaki dairelerin satışının ardından, yeni etap yapımına Mart 2015'te başlanacak. 


Tüm proje tamamlandığında toplam 3 bin 470 konutun yer alacağı cazibe merkezinde, 560 bin metrekarelik proje alanının yüzde 85'i yeşil alandan oluşuyor. Gaziantep'in geçmişten gelen açık alışveriş alanları ve tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan Agora Meydanı, proje içerisindeki 75...