02 / 05 / 2024

Anthill Frasers Hospitality Hotel iletişim

Anthill Frasers Hospitality Hotel iletişim

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul’un bağlı olduğu otel zinciri Frasers Hospitality grubu, 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ yarışmasından ödülle döndü.

Orient Hospitality Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orient Hospitality Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Mehmet Anıl Karaaydın tarafından kuruldu.

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

BTL Hospitality yatırım için Antalya'yı seçti!

Çin'in en büyük otel ve turizm grubu BTL Hospitality, yatırım için Antalya'yı seçti. 26 ülkede 170 oteli bulunan firma, Antalya'ya da yeni proje geliştirecek.

BTL Hospitality Türkiye'de işletecek otel arıyor!

Çin merkezli BTL Hospitality, Türkiye'de isim hakkını verip işleteceği oteller arıyor. Firmanın Türk yöneticisi Semih Erken, "Bize gelecek ilk beş işletmeye çok uygun şartlar sunacağız"diyor.

Anthill Residence fiyatları 2017!

İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılan Anthill Residence projesinde anahtar teslimler anında yapılıyor. İşte Anthill Residence fiyatları 2017...

Şişli Anthill Rezidans satılık ev!

Şişli Anthill Rezidans satılık ev fiyatları 505 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projedeki dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor...

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları!

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları 505 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Anthill Residence'ta 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017...

Anthill Residence projesine yeşil bina sertifikası!

Ant Yapı, sürdürülebilir ve çevre dostu binalarına aldığı yeşil bina sertifikalarına bir yenisini daha ekledi. Anthill Residence projesine BREEAM sertifikası alan Ant Yapı, önümüzdeki süreçte de talebin her geçen gün arttığı yeşil bina konseptine yatırım yapmayı sürdürecek.

Şişli Anthill'de dolar kuru 2.40 TL'ye sabitlendi!

Şişli Anthill'de dolar kuru 2.40 TL'ye sabitlendi. 25 bin arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri mevcut.

Anthill Bomonti'de son 20 konut! Dolar kuru 2.40 TL!

Anthill Residence'ta satışlar devam ediyor. Son 20 konutun kaldığı projede peşin ödemelerde dolar kuru 2.40 TL’den sabitlendi.

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.

Fraser Place Antasya'ya geldi!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi, Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor. Frasers Hospitality'nin hizmetleri arasında yok yok!

Anthill Frasers Hospitality Hotel iletişim Haberi

Anthill Frasers Hospitality Hotel iletişim

Frasers Hospitality, bu sene 21.si düzenlenen 'The World Luxury Hotel Awards 2014’ (Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2014) organizasyonunda, " Servisli Rezidans Daireleri Arasında Dünya Lideri” kategorisindeki ödülün sahibi oldu. Turizm profesyonelleri ve dünya çapındaki kamuoyu tarafından verilen, lüks segment otellerin arasından en iyilerinin değerlendirildiği ‘The World Luxury Hotel Awards 2014’ ödül töreni bu yıl Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde düzenlendi. Tüm dünyada 145 ülkeden 1000'in üzerinde otel, butik otel, resort ve özel adanın aday gösterildiği ve sadece en iyilerin değerlendirildiği organizasyona önde gelen seyahat acentelerinin yöneticileri ve turizm dünyasının önemli isimleri katıldı.


Ödül töreninde Frasers Hospitality CEO’su Choe Peng Sum, “Dünyanın en prestijli ödülü olan 'The World Luxury Hotel Awards 2014’, Frasers Hospitality’nin başarısını taçlandırdı. Kazandığımız bu ödül,...