01 / 05 / 2024

Anthill Residence Bomonti ödeme kampanyası

Anthill Residence Bomonti ödeme kampanyası

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları 505 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Anthill Residence'ta 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Anthill Residence fiyatları 2017!

İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılan Anthill Residence projesinde anahtar teslimler anında yapılıyor. İşte Anthill Residence fiyatları 2017...

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları!

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları 505 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Anthill Residence'ta 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017...

Anthill Residence projesine yeşil bina sertifikası!

Ant Yapı, sürdürülebilir ve çevre dostu binalarına aldığı yeşil bina sertifikalarına bir yenisini daha ekledi. Anthill Residence projesine BREEAM sertifikası alan Ant Yapı, önümüzdeki süreçte de talebin her geçen gün arttığı yeşil bina konseptine yatırım yapmayı sürdürecek.

Anthill Bomonti'de son 20 konut! Dolar kuru 2.40 TL!

Anthill Residence'ta satışlar devam ediyor. Son 20 konutun kaldığı projede peşin ödemelerde dolar kuru 2.40 TL’den sabitlendi.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi!

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. The House Residence Bomonti'de teslimler bu yıl ortasında gerçekleştiriliyor...

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları!

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yenigün İnşaat imzasını taşıyan The House Residence Bomonti, bu yıl temmuz ayında teslim ediliyor...

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

The House Residence Bomonti adresi!

Daire alanlarının 41 metrekareden başladığı proje toplam 155 adet daireden oluşuyor. The House Residence Bomonti adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti' de inşa ediliyor.

The House Residence Bomonti satılık!

Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan projede dairelerin büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. The House Residence Bomonti satılık daire fiyatları 230 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Queen Central Park Residence Bomonti!

Queen Central Park Residence Bomonti'de fiyatlar 894 bin 755 TL'den başlıyor. Queen Central Park Residence Bomonti projesinde daire teslimleri 2018 yılı Mayıs ayında yapılıyor...

Antasya Residence Frasers Hospitality ile anlaşma yaptı!

TÜRKİYE pazarına Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence'ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Anthill Residence Bomonti ödeme kampanyası Haberi

Anthill Residence Bomonti ödeme kampanyası


Ant Yapı tarafından inşa edilen Anthill Residence projesi, İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yer alıyor. Anthill Residence projesi 54 katlı iki kuleden oluşuyor.


25 bin metrekare alanda yükselen Anthill Residence Bomonti projesinde 804 daire ve ticari birimler yer alıyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Anthill Residence Bomonti projesinde satılık 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor.


Anthill Residence'ta dairelerin alanları 86 metrekare ile 111 metrekare arasında değişiyor. Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları 505 bin dolar ile 1 milyon 257 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor.


Anthill Residence Bomonti ödeme kampanyası kapsamında 31 Mart'a kadar sıfır faizle 60 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor.



Telefon: +90 212 373 6888

Web adresi: http://www.anthillresidence.com/

Gülcihan...