30 / 04 / 2024

Anthill Residence proje fiyatları

Anthill Residence proje fiyatları

İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılan Anthill Residence projesinde anahtar teslimler anında yapılıyor. İşte Anthill Residence fiyatları 2017...

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Marinada Residence satışa çıktı! Yeni proje! 

Marinada Residence projesinde konut satışları başladı. Proje, İstanbul Ataköy'de yükseliyor. Peki Marinada Residence'da konut fiyatları kaç TL? Ödeme seçenekleri nasıl? İşte merak edilen her şey...

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Imperium No1 Residence geliyor! Yeni proje!

Imperium No1 Residence projesinde 77 adet konut ve 2 adet dükkan yer alıyor. Proje Perpa Ticaret Merkezi ve Okmeydanı Devlet Hastanesi'nin karşısında yükseliyor.

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Paradise Residence'ta 187 bin liraya! Yeni proje!

Uzaltaş Şirketler Grubu Paradise Residence projesini 187 bin liradan satışa sunuyor. Ankara Çankaya Balgat Konya Yolu üzerinde yükselen proje diğer konut projelerinden farklı konseptte tasarlanıyor. 

Büyük Konak Residence'ta metrekaresi 6 bin dolar! Yeni Proje!

Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor. Proje Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında inşa ediliyor.

Ant Yapı 20 yıl vade kampanyasıyla 3 yıldız projesiyle katılıyor!

Ant Yapı, GYODER’in Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye kampanyasına üç yıldız konut projesiyle destek vermeyi sürdürüyor. 31 Mart’a dek Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence’ta düşlediğiniz konutlar büyük ödeme kolaylıkları ve indirimlerle sizin olabilir.

Radius Residence proje fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta Doğan Araslı Bulvarı üzerinde konumlandırılan Radius Residence proje fiyatları 286 bin TL'den başlayarak değişiyor. Esenyurt Radius Residence projesi 376 konut ve 33 ticari üniteden meydana geliyor.

Anthill Residence fiyatları 2017!

İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılan Anthill Residence projesinde anahtar teslimler anında yapılıyor. İşte Anthill Residence fiyatları 2017...

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları!

Bomonti Anthill Residence güncel fiyatları 505 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Anthill Residence'ta 0,79 faizle 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017!

Ant Yapı tarafından hayata geçirilen Anthill Residence projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. İşte Anthill Residence Şişli fiyatlar 2017...

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

GYODER'in kampanyasına Ant Yapı da destek vermeye devam ediyor. Ant Yapı, kampanyaya 3 projesiyle destek veriyor. Anthill Residence, Antteras ve Antasya Residence projelerinde yüzde 20 peşinat ile ev sahibi olmak mümkün

Anthill Residence proje fiyatları Haberi

Anthill Residence proje fiyatları


2 blok şeklinde yükselen Anthill Residence projesi İstanbul Şişli Bomonti'de 25 bin metrekare arsa alanında yükseliyor. 


Anthill Residence Evleri'nde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.  Projede daire büyüklükleri 86 metrekare ile 111 metrekare arasında değişiyor. 


Anthill Residence fiyatları 2017!


Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Anthill Residence fiyatları 505 bin dolar ile 1 milyon 257 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. 


Teslimlerin hemen yapıldığı Anthill Residence Evleri'nde  GYODER kampanyası kapsamında 31 Mart tarihine kadar vade farksız 5 yıla, 0,45 faizle 10 yıla, 0,79 faizle 20 yıla kadar taksit kolaylığı sağlanıyor.


Ant Yapı imzasıyla hayata geçirilen Şişli Anthill Residence satış ofisi ile 0212 232 42 32 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Telefon: +90 212 373 6888

Web adresi: http://www.anthillresidence.com/

Pınar...