27 / 04 / 2024

Antmare uçurtma festivali

Antmare uçurtma festivali

Ant Yapı’nın Alaçatı’da bulunan butik oteli Antmare, 17- 19 Mayıs tarihlerinde bu yıl 3.’sü düzenlenecek “Alaçatı Uçurtma Festivali”nde size keyifli anlar geçirmeyi vaat ediyor…

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Ankara Northland çocuk odaklı donatıları ile dikkat çekiyor!

Ankara’da seçkin eğitim kurumlarının “yeni üssü” haline gelen Ovacık’ta inşa edilen Northland projesi kreşinden, uçurtma çayırına kadar “çocuk odaklı” donatıları ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

6. Avrasya Uluslararası Mimarlık ve İnşaat Festivali sona erdi!

Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen VI. Avrasya Uluslararası Mimarlık, İnşaat ve Sanat Okulları Festivali kapanış töreninin ardından sona erdi.

MESA'ya Ankara Uluslararası Film Festivali’nden sponsorluk plaketi!

İnşaat ve konut sektörünün öncü firması MESA, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ankara Uluslararası Film Festivali’nin sponsorları arasında yer aldı. Bu yıl 27.si düzenlenen festival, 8 Mayıs’a kadar sürecek.

İBB, Beykoz Küçüksu mesire alanı kararını iptal etti!

İstanbul 4. İdare Mahkemesi, 'uçurtma ve çayır alanı' yapılması planlanan Küçüksu mesire alanının ücretli otopark yapılması için İSPARK'a tahsis edilmesi yönündeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi kararını iptal etti.

Hıdır Tepesi'ne 15 milyon TL'ye dev proje yapılacak!

Beypazarı’nın çehresini değiştirecek projede teleferik alanı, barbekülü piknik alanları, restoran, iki tarafta seyir terası, uçurtma ve şenlik alanı, en az 500 kişi kapasiteli amfi tiyatro, kafeterya, yürüyüş alanları ve otopark yer alıyor.

20. Gezici Festivali yarın Ankara'da başlıyor!

20. Gezici Festivali yarın Ankara’da başlıyor. Eskişehir ve Sinop’a da uğrayacak festivalin ‘Dünya Sineması’ bölümünde dikkat çekici bir film gösterilecek. ‘Eğer binalar konuşabilseydi, kendileriyle ve bizimle ilgili ne söylerlerdi?’ sorusunu yanıtlıyor.

Daikin Komşumuz Japonya festivali 26 Ekim'de!

Japonya Başkonsolosluğu ve iklimlendirme sektörünün Japon devi Daikin ev sahipliğinde düzenlenen "Komşumuz Japonya" festivali 26 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Festivalde Japonya tanıtım standı da yer alacak.

Dünya Mimarlık Festivali 2014 kazananları!

Aybaşında belli olan Dünya Mimarlık Festivali 2014 kazananlarından 33 bina, yenilikçi tasarımı küresel çapta bir öncelik haline getiriyor. 7. DMF kazananları farklı olduğu kadar nefes kesici. İşte 50 ülkeden 400 projenin katıldığı yarışmanın kazananları

TOKİ Eymir Konutları Uçurtma Şenliği'ne ev sahipliği yaptı!

Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği ve Türk Hava Kurumu (THK) ile Park Eymir Sakinleri Derneğinin (PESDER) katkılarıyla yapılan uçurtma şenliğine Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da katıldı...

Uçurtma Şenliği 8 Haziran'da Gölbaşı TOKİ Konutları'nda gerçekleştirilecek!

Gölbaşı TOKİ konutlarında düzenlenecek olan uçurtma şenliği, saat 12.00'de başlayacak. Şenliğe katılanlara Gölbaşı Belediyesi tarafından ücretsiz uçurtma dağıtılacak. yarışmada dereceye girenlere Gölbaşı Belediyesi tarafından çeşitli ödüller verilecek.

Gölbaşı TOKİ Konutları uçurtma şenliğine ev sahipliği yapacak!

Genciyle ve yaşlısıyla tüm Gölbaşılıları uçurtma şenliğine davet eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, " Uçurtmanızı hazırlayın, Park Eymir Konutları önünde buluşalım " çağrısında bulundu

Antmare uçurtma festivali Haberi

Antmare uçurtma festivali



Ant Yapı’nın Alaçatı’da bulunan butik oteli Antmare, 17-19 Mayıs tarihlerinde bu yıl 3.’sü düzenlenecek “Alaçatı Uçurtma Festivali”nde size keyifli anlar geçirmeyi vaat ediyor…


Güneşin kendini göstermesiyle şehrin kalabalığından yazlık mekanların huzurlu atmosferine kaçış başlıyor. Tarihi taş evleri ve dünyanın rüzgar sörfüne en elverişli plajlarıyla ünlü olan Alaçatı’da bulunan Antmare, Uçurtma Festivali’ne katılmaya gelip, 19 Mayıs’ı da tatillerine ekleyerek üç günlük bir kaçamak yapmak isteyenleri ağırlıyor.


Ant Yapı’nın 2011 tarihinde popüler tatil mekanlarından Alaçatı’da hizmete açtığı 35 odalı Antmare; Ege Denizi’ne sıfır konumu, muhteşem manzarası ve kişiye özel hizmet anlayışıyla huzuru yakalayabileceğiniz bir tatil imkanı sunuyor.


Güney Fransa’da St. Tropez yakınlarında bulunan Grimaud Köyü’ne özgü yöresel mimariden esinlenilerek inşa edilen otelin, tüm tasarımı doğal ahşap, lamine parke, taş ve mermerden oluşuyor. Her biri...