03 / 05 / 2024

Anton Shkaplerov uzaydan foroğraf

Anton Shkaplerov uzaydan foroğraf

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan Rus kozmonot Anton Shkaplerov, Twitter hesabından Kırım ve İstanbul'un uzaydan çekilen fotoğraflarını paylaştı...

Kahramanmaraş depremi uzaydan böyle görüntülendi! NASA saniyesi saniyesine kaydetti! İşte öncesi ve sonrası!

NASA bir deprem hasar haritası oluşturdu. Kahramanmaraş ve Gaziantep'in harita değişiklikleri uzaydan böyle görünüyor.

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Elite Miiddle East Proje Yönetimi Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de Angel Luıs Martınez Gomez ve F.Antonıo Ubeda Garcıa ortaklığında kuruldu.

Elon Musk'tan dikkat çeken kripto para kararı!

Ünlü milyarder Elon Musk'ın CEO'su olduğu SpaceX, uzaydan dünyaya reklam yansıtmak amacıyla harekete geçti. Reklamlar için yapılacak ödemelerde ise kripto para kullanılacağı belirtildi.

Anton Hofreiter: Müstakil evler enerji kaybına neden oluyor!

Yeşiller Partisi Federal Meclis Grup Başkanı Anton Hofreiter, şehircilik düzeniyle ilgili açıklamalarıyla gündeme geldi. Hofreiter, müstakil evlerin enerji kaybına neden olduğunu iddia etti.

İzmir depremi sonrası yıkım uzaydan görüntülendi!

İTÜ Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Merkezi (UHUZAM), merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi olan 6,6 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkımı uydu aracılığıyla uzaydan görüntüledi. 

Rusya ve Türkiye arasında yerli para birimlerinin kullanılması yönünde anlaşma sağlandı!

Rusya Maliye Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, iki ülke arasındaki ödeme ve anlaşmalarda yerli para birimlerinin kullanılmasına ilişkin anlaşma imzaladı.

Üçüncü havalimanı uzaydan böyle görüntülendi!

NASA'nın haziran ayında devreye aldığı yeni nesil görüntüleme teknolojisiyle İstanbul ilk kez görüntülendi. Bu sabah İstanbul'u çeken astronot Randy Bresnik, Twitter hesabından fotoğrafları paylaştı.

3. Havalimanı uzaydan da göründü!

Türkiye'nin en önemli mega projeleri arasında yer alan İstanbul'un Yeni Havalimanı uzaydan da göründü. İşte, 3. Havalimanı'nın uzaydan görüntüsü...

3. Havalimanı uzaydan görüntülendi!

Yılda 90 milyon yolcuya hizmet sunacak 3. Havalimanı'nın yolcu terminal binası 1.3 milyon metrekare ile dünyanın tek çatı altındaki en büyük terminal binası olacak. İşte yeni havalimanı inşaatının uzaydan çekilmiş son görüntüleri...

Çin'in yapay adası uzaydan kare kare görüntülendi!

Çin, Güney Çin Denizinin üzerindeki mercan kayalıklarına kum pompalayıp, beton dökerek yaptığı yedi adaların yapılma süreci uzaydan kare kare görüntülendi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü uzaydan görüntülendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yapım aşaması TÜBİTAK'ın RASAT uydusu tarafından adım adım görüntülendi. İşte Asya ve Avrupa kıtasını 3.kez birleştiren o köprünün uzaydan görüntüsü...

Anton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lılıya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Ergenekon Caddesi'nde kuruldu.

Anton Shkaplerov uzaydan foroğraf Haberi

Anton Shkaplerov uzaydan foroğraf

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bulunan Rus kozmonot Anton Shkaplerov, Twitter hesabından Kırım ve İstanbul'un uzaydan çekilen fotoğraflarını paylaştı.


ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ AYRINTISI


Anton daha sonra İstanbul'un fotoğrafını paylaştı. Boğaz'ın Marmara ve Karadeniz'i; ayrıca iki kıtayı birleştirdiğini yazan Rus Kozmonot'un fotoğrafında üçüncü köprü ayrıntısı dikkat çekti.



Anton Shkaplerov'un çektiği fotoğrafta yapım aşamasında olan üçüncü köprüye giden yollar...