12 / 05 / 2024

Antorman Çekmeköy teslim

Antorman Çekmeköy teslim

Antorman Çekmeköy fiyat bilgisi kapsamında detaylar ödeme koşullarıyla birlikte haberimizde yer alıyor

Çekmeköy Antorman daire fiyatları!

Çekmeköy Antorman daire fiyatları kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda erken teslim fırsatı!

Haziran 2018'de inşaat çalışmalarının başladığı Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, teslim tarihinden önce tamamlanacak. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Çekmeköy Zin D Zer projesi konut rezidans, hizmet rezidans ve çarşı bölümlerinden meydana geliyor. Peki Çekmeköy Zin D Zer ne zaman teslim?

Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

5 katlı 6 blok halinde yükselen Be Life Çekmeköy projesi 169 adet daireden meydana geliyor.  Peki Be Life Çekmeköy ne zaman teslim?

Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi!

Çekmeköy Park Evleri 3 milyar dolar yatırım bedeliyle Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Ağaoğlu Çekmeköy Park teslim tarihi ne zaman?

Kasaba 3.etap Çekmeköy teslim tarihi!

Kasaba 3.etap Çekmeköy projesinde yüzde 35 peşinatla 24 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor. Kasaba 3.etap projesinde daire fiyatları 850 bin liradan başlıyor...

Çekmeköy 216 Butik projesinin tapuları 30 Mayıs'ta teslim edilecek!

216 Yapı'nın Çekmeköy’de hayata geçirdiği 216 Butik projesinin tapularını özel bir etkinlikle sahiplerine teslim ediyor. Tapu teslim etkinliği 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

216 Butik Çekmeköy projesinde tapular teslim ediliyor!

216 YAPI'NIN, 216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy projelerinde tapular teslim ediliyor. Her iki projede de tapular daire sakinlerine tapu töreniyle verilecek.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ne zaman teslim?

Toplam 44 bin 80 metrekare inşaat alanından meydana gelen proje İstanbul Çekmeköy - Ömerli'de hayata geçiriliyor. Peki Çekmeköy Kasaba 3. Etap ne zaman teslim?

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15 indirimle! Temmuz teslim daireler!

Dairelerin Temmuz'da teslim edileceği Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan konutlar için lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor.

​Konsept Çekmeköy'de ilk etapta hemen teslim daireler!

Çizmeli Grup tarafından hayata geçirilen Konsept Çekmeköy projesi Anadolu Yakası 'nda Çekmeköy’de yükseliyor. Konsept Çekmeköy projesinde yer alan dairelerin bulunduğu ilk etap hemen teslim ediliyor.

Çekmeköy Dekon Silva'da teslimler başladı!

Dekon İnşaat’ ın Çekmeköy Alemdağ da gerçekleştirdiği projesi Dekon Silva’ da teslim süreci başladı. Dekon Silva’da güncel fiyatlar 210.000 TL ile 786.000 TL aralığında değişiyor.

Antorman Çekmeköy teslim Haberi

Antorman Çekmeköy teslim

Çekmeköy'de yükselen Antorman projesi, 137 konuttan meydana geliyor. Antorman Çekmeköy fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. 


 


Yüzde 90'ı satılan Antorman Çekmeköy projesinde toplam arsa alanı 35 bin metrekare. Antorman Çekmeköy satılık konut tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Antorman Çekmeköy satılık daire fiyatları 635 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


 


Antorman Çekmeköy fiyat listesi!

2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 635 bin dolar.

3 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 952 bin dolar.