03 / 05 / 2024

Antorman ve Antteras

Antorman ve Antteras

“Ant Yapi dolar ile satisa sundugu tum projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20’den hesaplaniyor.

Antteras Nev nerede? Antteras Nev fiyat listesi!

Ant Yapı – Antteras Nev Projesi nerede sorusunun yanıtı ve Ant Yapı – Antteras Nev Projesi fiyat listesi haberimizde yer almakta. İşte 56 konut 6 bloktan oluşacak olan Ant Yapı – Antteras Nev Projesi’nin detayları…

Antorman keyfi yeniliklerle artıyor!

Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen Antorman projesinin sakinleri yapılan yeniliklerle ve geliştirilen güvenlik ve tasarruf tedbirleriyle rezidanslarının keyfine keyif katmayı sürdürüyorlar.

Antteras’ta KDV oranı yüzde 8!

Ant Yapı’nın, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Boğaz’a nazır konumlandırdığı ve Türkiye’nin ilk yerli yeşil bina sertifikası sahibi projesi Antteras’ta KDV, 31 Mart 2017 tarihine kadar yüzde 8 olacak!

Antteras Haziran 2015'de tamamlanıyor!

Boğaziçi'nin en güzel manzarasına sahip olduğu gibi geleneksel Türk evi sıcaklığında ve son teknolojilerle donatılmış konutlarıyla Ant Yapı Dostları tarafından büyük ilgiyle karşılanan Antteras Haziran ayının sonunda tümüyle tamamlanıyor.

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 2,20 TL'ye sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu tüm projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Böylelikle Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20 TL’den hesaplanıyor.

Ant Yapi konut projelerinde kampanya devam ediyor!

“Ant Yapi dolar ile satisa sundugu tum projelerinde kuru 2,20 TL’den sabitledi. Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kuru 2,20’den hesaplaniyor.

Beylerbeyi Antteras projesi Haziran'da teslim!

Ant Yapı; İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Beylerbeyi sırtlarında, boğaza nazır konumlandırdığı ve çevre dostu BREEAM sertifikası adayı Antteras projesini Haziran ayında sahipleriyle buluşturuyor!.

Anthill Residence, Antorman ve Antteras'ta dolar kuru 1,98'e sabitlendi!

Ant Yapı dolar ile satışa sunduğu Anthill Residence, Antorman ve Antteras projelerinde dolar kurunu 1,98’den sabitledi. Firma ayrıca 3 projesinde vade farksız ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Antteras Projesi!

Antteras Projesi dahilinde 2 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dubleksler bulunuyor. Ant Yapı Antteras ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme uygulanıyor.

Antteras ödeme planı!

Antteras ödeme planı kapsamında yer alan daireler için banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dublekslerden meydana geliyor.

Antteras Beylerbeyi nerede?

İçerisinde 72 dubleks ve 16 normal konut bulunan Antteras Beylerbeyi nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Beylerbeyi yanıtı veriliyor. Proje, Ant Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor...

Ant Yapı; Halkalı, Beylerbeyi ve Ümraniye'de 500 milyon dolarlık projeye imza atıyor!

Ant Yapı; Halkalı ’ da Antplato, Beylerbeyi’ nde Antteras ve Ümraniye’de Antasya olmak üzere birbirinden farklı konseptte 500 milyon dolarlık üç yeni projeye imza atıyor...

Antteras projesinin örnek daireleri Mayıs ayında görücüye çıkacak!

Beylerbeyi’nin en güzel yerinde yer alan ve büyük ilgiyle karşılanan Antteras projesinin örnek daireleri sizlerin beğenisine sunulmaya başlanacak. Örnek dairelerimizi yakından görmeniz için sizleri Beylerbeyi’ndeki satış ofisimizde bekliyor olacağız...

Antorman ve Antteras Haberi

Antorman ve Antteras

Anthill Residence projesinde kalan son 20 konut ile Cekmekoy’deki Antorman projesindeki son 3 konut icin firma bunyesinde %50 pesin, kalani vade farksiz olarak 12 ay vadelendirebiliyoruz.

Antteras projesinde ise insaat halen suruyor, teslimler 2015 Haziran sonunda.

Ornek daireler hazir, tum kabalar tamamlandi. Antteras projesinde firma bunyesinde %25 pesin kalani yine vade farksiz olarak 2016 yili sonuna kadar...