30 / 04 / 2024

Antorman keyfi yeniliklerle artıyor!

Antorman keyfi yeniliklerle artıyor!

Ant Yapı imzası ile hayata geçirilen Antorman projesinin sakinleri yapılan yeniliklerle ve geliştirilen güvenlik ve tasarruf tedbirleriyle rezidanslarının keyfine keyif katmayı sürdürüyorlar.



Yeşillikler içindeki konumu ile üstün inşaat ve mimari tasarım kalitesiyle İstanbul’un en gözde projelerinden Antorman; Hakan Güvender, Saffet Tüfekçi, Levent Can Ülfer, Başer Atalay ve Emre Demirçay’dan oluşan Yönetim Kurulu ile Site Müdiresi Beyhan Çelebi’nin özverili çalışmalarıyla durmaksızın yenileniyor. Bu faaliyetlerle Antorman'da vakit geçirilmesi daha keyifli bir hale getirilerek sitenin marka değeri yükseltiliyor.

Ana yola site girişini gösteren yön tabelası konuldu. Güvenlik kulübesinin üst ön cephesine Antorman tabelası eklendi. Tüm kapalı garajlar, sosyal tesis ve çevre lambaları LED aydınlatma ile değiştirilerek tasarruf sağlandı.

3 adet 4 metrelik palmiye, 70 küçük palmiye, 300 yasemin, 28 manolya, 65 mimoza, 40 meyve, 240 zakkum, 110 çam, 14 çınar, 10 süs kirazı, 8 süs eriği ve 4 erguvan ağacı site içine dikildi.

Açık ve kapalı havuzlara, sağlıklı ve tasarruflu bir uygulama olan tuzlu suyla otomatik klorlama sistemi getirildi. Açık havuzun bar bölümü hizmete başladı; güvenliğe bakan çıkışı güvenlik ve mahremiyetin artırılması amacıyla kapatılarak tek giriş sağlandı. Kapalı havuz altında bulunan 250 metrekarelik alanda, Ant Yapı ile görüşülerek iki kapalı malzeme odası yaptırıldı.

Sosyal tesisler içinde tamamlanmamış 85 metrekarelik alanın mekân düzenlenmesi Ant Yapı tarafından bedelsiz olarak gerçekleştirildi. Tüm sosyal tesisler boyandı, bazı sütunlar doğal taşla kaplandı, tablolar asıldı ve çiçeklendirme yapıldı.

Kafeterya restore edildi, sinema sistemi kuruldu ve TV ünitesi alındı. 12 adet şezlong, 6 şemsiye, 8 sehpa, 6 masa, 24 sandalye ve 10 bar sandalyesi var olanlara ilave edildi. Fitness bölümüne yüz havluları, kirli sepetleri eklendi. Fitness salonunun yakınındaki oda, kuaför salonu olarak hizmet vermeye başladı. Hamam ve sauna bölümüne bir TV ünitesi yerleştirildi. Günlük kullanım için peştamal, havlu ve terlik servisine başlandı.

Çocuk odası boyandı. Odaya yeni malzemeler alındı ve kamera koyuldu. Mangal alanı önündeki oturma alanına pergole, yanındaki cep kısmına bisiklet parkı yaptırıldı.

Antorman sakinleri bu yeniliklerle ve geliştirilen güvenlik ve tasarruf tedbirleriyle rezidanslarının keyfine keyif katmayı sürdürüyorlar.


Web:  http://www.antyapi.com.tr/


Geri Dön