28 / 04 / 2024

Antplato ofisleri

Antplato ofisleri

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato'da çalışmalar yakında başlayacak! Metrekaresi 4.500 TL'ye!

Ofislerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Antplato projesinde inşaat çalışmaları yakında başlayacak. Antplato projesi Basın Ekspres Yolu 'nda hayata geçirilecek.

Antplato'da ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres Yolu 'nda inşa edilecek olan Antplato projesi, Ant Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Antplato projesinde ofis alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Antplato satılık ofis!

Antplato satılık ofis teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek. Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen projede metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

Antplato projesi 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek!

Yurtdışında birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye'de yaptığı konut ve otel yatırımlarının ardından ofis projesi için de düğmeye bastı. Antplato, 50 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilecek.

Antplato'da metre fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor!

ANT Yapı, Türkiye'deki ilk ofis projesi için Basın Ekspres Yolu'nu tercih etti. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olan bölgede inşa edilecek Antplato adlı projede toplam 35 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor.

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Bornova 4S Ofisleri lokasyon!

4 blok şeklinde yükselen Bornova 4S projesinde 106 araçlık kapalı otopark yer alıyor. Bornova 4S Ofisleri lokasyon bilgisi kapsamında Bornova Devlet Hastanesi karşısında yer alıyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

2 blok şeklinde hayata geçirilen proje Ferko İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

Ferko Signature Ofisleri adres!

2 blok halinde inşa edilen projede teslimler teslimler 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Ferko Signature Ofisleri adres bilgisi kapsamında Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İşte ünlü CEO'ların ofisleri!

İşte dünyanın önde gelen şirketlerinin CEO'larının ilginç ofisleri. Steve Jobs, Steve Ballmer, Bill Gates...

Business İstanbul Ofisleri nerede?

Kadıköy Business İstanbul'da tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim uygulanıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Business İstanbul Ofisleri nerede?

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri!

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ve SVR Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 6 bloktan oluşan projede ofislerin alanları 79 metrekareden başlıyor.

Emlak Konut Finans Merkezi Ofisleri nerede?

Tamamlandığında 50 bin kişiye istihdam sağlayacak olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde yer alan ofisler yakın zamanda satışa sunulacak. Peki Emlak Konut Finans Merkezi Ofisleri nerede?

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi!

Toplam bin 500 konut ve 200 ticari üniteden meydana gelen proje 50 bin kişiye istihdam sağlayacak. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri Projesi teslimleri 2018 yılında teslim edilecek.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ofisleri yakın zamanda satışa çıkıyor. 2018 yılı içerisinde tamamlanması planlanan proje yaklaşık 300 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İstanbul Finans Merkezi'nin ofisleri satışa çıkıyor!

İstanbul’u dünyanın en önemli finans merkezlerinden birisi haline getirecek olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi ofisleri çok yakında satışa çıkıyor.

Antplato ofisleri Haberi

Antplato ofisleri

ANTPLATO’NUN ÖRNEK OFİSLERİ HAZIR

 

Yurtdışında bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye’deki ilk ofis projesinin örnek ofislerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

İstanbul’un “yeni cazibe merkezi” olarak değerlendirilen yükselen yatırım bölgesi ve yeni cazibe merkezinde, toplam 35.000 metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato; 10.000 m2 modern giydirme cam cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip. Bunun yanında ofis binasının teknolojik alt yapısını rezidans konforuyla buluşturuyor. Yatırım değeri 50 milyon dolar olan proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor.

Teslimatları Aralık 2016’da gerçekleşecek olan Antplato’da 80 m2 ve 172 m2 büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister “home office” olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 m2‘ye kadar genişletilebiliyor. Ofislerin metrekare...