03 / 05 / 2024

Antplato özellikleri

Antplato özellikleri

Ant Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk ofis projesi Antplato toplam 35.000 metrekare alana inşa ediliyor. Yatırım değeri 50 milyon dolar proje 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor.

Huawei P60 Pro teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı! Peki, Huawei P50 Pro ne kadardı? 23 Ocak 2023 fiyat listesi!

Yakın zamanda duyurulması beklenen Huawei P60 Pro'nun teknik özellikleri ve tasarımı belli oldu! Ayrıntılar için buraya tıklayın.

Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 22 Ocak 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi almak isteyen vatandaşlar için en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 4 Çamaşır Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Samsung Galaxy A52 telefon özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? 22 Ocak 2023 Fiyat listesi

Üstün özellikte ekranı ile akıcı görüntüleri yakından keşfetme imkanı veren, suya ve toza dayanıklı, sonsuz Q ekranlı Galaxy A52, yeni cep telefonu almayı düşünen pek çok kişinin incelediği modeller arasında. Peki Galaxy serisinin bu en yenilerinden biri olan A52’nin  hangi özellikleri var? Fiyat

Redmi Note 12 Turbo özellikleri belli oluyor! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Son haftalarda sızıntılarla gündeme gelen Redmi Note 12 Turbo modelinin teknik özellikleri belli oldu.

Oppo A74 128 GB Akıllı Telefon  özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Oppo Türkiye garantili olarak satışa sunulan markanın yeni yerli üretim telefonu Oppo A74 128 GB, ince çerçeveli geniş ekranı ile konforlu bir kullanım arayanları mutlu ediyor. Peki Oppo’nun bu en yeni modellinin özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Poco X5 Pro’nun özellikleri peş peşe ortaya çıkıyor! 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Akıllı telefon dünyasının önde gelen fiyat-performanslı cihaz üreticilerinden biri olan Poco, çok yakında X5 Pro modeliyle karşımıza çıkıyor. Cihazın fiyatı ve özellikleri hakkında önemli iddialar var.

Oppo Reno 8T 5G özellikleri saklandığı çok gizli kutudan çıktı! 

Oppo Reno 8T 5G teknik özellikleri açıklandı! Peki, Oppo Reno 8T'nin özellikleri nelerdir? Oppo Reno 8T'nin fiyatı belli oldu mu?Detaylar için hemen haberi okuyun! 

Grundig  65 inç Android Smart Led TV kaç lira? Özellikleri neler? 20 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Grundig 4K Smart TV 65 inç TV, hem benzerlerine göre uygun fiyatı hem de 65 inçlik büyük ekranıyla keyifli bir izleme deneyimi sunuyor.  Peki bu beğenilen televizyonlar arasındaki Grundig 65 inç Android TV özellikleri neler? Kaç liraya satılıyor?

Bosch Serie 6 Üstten Donduruculu Buzdolabı ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyenler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 6 Üstten Donduruculu Buzdolabı özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri neler? 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi almak isteyenler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 6 Çamaşır Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Bosch Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri neler? 19 Ocak 2022 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyenler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini araştırıyor. İşte bu noktada, Bosch Serie 2 Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...

Bütçe dostu Samsung Galaxy A24 özellikleri saklandığı kutudan çıktı! 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı ve merakla beklenen Samsung Galaxy A24'ün teknik özellikleri belli oldu! İşte özellikler ve fiyat detayları...

Vestel Retro FD56001 Buzdolabı kaç TL, en uygun nerede satılıyor, özellikleri neler? 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Retro sevenler için Vestel’in piyasaya sürdüğü Vestel Retro FD56001 Buzdolabı cazip özellikleri ve tarzıyla dikkat çekiyor. Peki, Vestel Retro FD56001 Buzdolabı ne kadar, teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Antplato özellikleri Haberi

Antplato özellikleri


Antplato 80 metrekare  ve 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis biriminden oluşuyor. Ofis uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden; Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı.



Antplato projesinin basın toplantısını izlemek için tıklayınız!


Antplato  elektrikli ve hibrit özel araçların şarj edilebileceği alanlar sunan proje, "yeşil kiralama modeli" ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor.


Antplato ofis birimleri tercihlere göre ister ofis, ister "home offis" olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 metrekareye kadar genişletilebiliyor.


Ant Yapı 90'lı yılların başından bu yana toplam 3,30 milyar dolar değerinde, 2, 86 milyon metrekare alana sahip 30 adet projeye devam ediyor.


Ant Yapı Kurulu Başkanı Mehmet Okay,...