05 / 05 / 2024

antriva villalarıi ant riva villaları

antriva villalarıi ant riva villaları

Dolar kurunun 1.50'den sabitlendiği Antriva projesinde yer alan villaların fiyatları 674 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Tarım arazisi üzerine kaçak villalar yapılmıştı... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kuşadası’nda tarım arazisi üzerine inşa edilen kaçak villalar için düğmeye bastı.

Brand Vadi İstanbul'da hemen teslim villalar yüzde 50 peşinatla!

Brand Vadi İstanbul'da yer alan villalar hemen teslim fırsatıyla satılıyor. Projede yer alan villalar için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar vadelendirilebiliyor. 

Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022! 

Soytaş Foça projesinde yer alan villalar için ön talep toplanıyor. Peki Soytaş Foça projesinde yer alan satılık konut fiyatları ne kadar? İşte Soytaş Foça fiyat listesi Ekim 2022!

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Turistlerin yeni gözdesi lüks villalar!

Tatil sezonu yaklaşıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kalabalık otelleri tercih etmeyen turistler lüks villalar için rezervasyonlara başladı. Kişiye özel lüks villaların kiraları  günlük fiyatları 1100 lira ile 7 bin lira arasında değişiyor.

Yılbaşı tatili için kiralık villalara talep arttı!

Yılbaşında toplu organizasyonunu engellemek için yasaklar yürürlüğe girse de eğlence düzenlemek isteyen vatandaşlar villa kiralayarak yasağı delmenin yolunu buldu. Taleplerin hızla arttığı bu villalar için günlük 600 TL'den başlayan ücret talep ediliyor. 

Mustafa Sandal: Bir oda bir salon ev yeter!

Çengelköy'de satışa sunulan Dosso Dossi Residence ve Villalar için düzenlenen partiye katılan ünlü popçu Mustafa Sandal, ''Artık bekar bir insanım. Bana bir oda bir salon ev yeter" diye espri yaptı.

Tek-Art İnşaat Alaçatı'daki villaları için reklam verecek!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Alaçatı villa satışı için reklam verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Yeşilyaka Su Villaları Aralık 2017 fiyat listesi!

Yeşilyaka Su Villaları Aralık 2017 fiyat listesi 1 milyon 690 bin TL'den başlıyor. İstanbul Büyükçekmece'de yükselen Yeşilyaka Su Villaları için kişiye özel ödeme planı oluşturulabiliyor...

Manzara Adalar'da son durum!

Ana yükleniciliği Ant Yapı tarafından gerçekleştirilen Manzara Adalar projesi, iş planına uygun olarak başarıyla devam ediyor.

Sibel Uyar'a Urla Villaları için suç duyurusu!

İzmir Barosu, Danıştay'ın yıkım kararını yerine getirmeyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, ihale komisyonu üyeleri ve belediye yetkilileri için suç duyurusunda bulundu

ANTİMDER ve ANSİAD yeni projelerde birlikte çalışacak!

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (ANTİMDER) Başkanı İsmail Volkan ve yönetim kurulu üyeleri, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İzmir Barosu, Urla Villaları için devrede!

Urla Belediyesi’nin Hacılar Koyu’ndaki kaçak villaları yıkmaması üzerine İzmir Barosu harekete geçti. İzmir Barosu Çevre Komisyonu Başkanı Enis Dinçeroğlu, yargı kararları uygulanmaz ise savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

antriva villalarıi ant riva villaları Haberi

antriva villalarıi ant riva villaları

Beykoz'da yükselen Antriva projesi, Ant Yapı imzası taşıyor. Toplam 99 tane villanın yer aldığı projede konut büyüklükleri 232 metrekareden başlıyor.


Antriva projesine 3 tip villa yer alıyor. Hem banka kredisinin hem de firma bünyesinde kredinin kullanıldığı Ant Riva Evleri'nde fiyatlar 674 bin dolardan başlıyor, 990 bin dolara kadar ulaşıyor.



Antriva Villaları'nda satışı devam eden son 10 adet konut bulunuyor. Dolar kurunun 1.50'de sabitlendiği projede firma bünyesinde 24 ay vadelendirme yapılıyor.


Adres: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz/İstanbul

Ant Yapı Merkezi Ofis

Saray Mahallesi Akçakoca Cad. No:11 34768- Ümraniye/İstanbul

Faks: +90 216 630 68 68

Faks: +90 216 632 56 40

Satış Telefonu: +90 216 319 15 77

www.antriva.com.tr


Esra Nur...