16 / 05 / 2024

ANTİMDER ve ANSİAD yeni projelerde birlikte çalışacak!

ANTİMDER ve ANSİAD yeni projelerde birlikte çalışacak!

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (ANTİMDER) Başkanı İsmail Volkan ve yönetim kurulu üyeleri, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (ANTİMDER) Başkanı İsmail Volkan ve yönetim kurulu üyeleri, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ANTİMDER Başkanı İsmail Volkan, çalışmalarında ANSİAD'ı örnek aldıklarını belirtti. Başta ANSİAD olmak üzere tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte daha güçlü çalışmalar yapacaklarına inandıklarını anlatan İsmail Volkan, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.


ANTİMDER'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan da birlikte yeni projelerde çalışmak için heyecan duyduklarını söyledi. Konuşmasında kurumların kurumsallaşmasına değinen Başkan Erdoğan, "Sürdürülebilirlik için kurumsallaşmaya ihtiyacımız var. Kurumların ve şirketlerin ömrünü uzatmamız lazım. İkinci, üçüncü nesle ulaşan şirketlere ihtiyacımız var" diye konuştu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.


Antalya Körfez Gazetesi


Geri Dön