25 / 08 / 2024

ANTİMDER ve ANSİADtan işbirliği

ANTİMDER ve ANSİADtan işbirliği

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (ANTİMDER) Başkanı İsmail Volkan ve yönetim kurulu üyeleri, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Ant Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nermin Turgut, Yasin Turgut ve Yavuz Turgut ortaklığında kuruldu.

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi açıldı!

Ant Site Yönetim Hizmetleri Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli Anthill Şubesi Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Okay tarafından açıldı.

Ofislerde tesis yönetimi önem kazanıyor!

Çalışanlar günün büyük çoğunluğunu ofislerinde geçiriyor. Bu nedenle ofis yaşantısı ve tesis yönetimi son günlerde büyük önem kazandı.  

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Relıant Teknik Tank Ve Terminal Servis Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de   10 bin  TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün tarafından kuruldu.

ANT Yapı'dan İstanbul ve Bodrum'a yatırım atağı!

ANT Yapı CEO'su Mehmet Okay, şirketin Rusya ülkesinde ve diğer ülkelerde yer alan 30 senelik tecrübe ve çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. 

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğans Emlakçılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gündoğan ve Mesut Gündoğan ortaklığında kuruldu. 

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Team Organizasyon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile H.Tayfun Alpay ve Arzum Altunbozar ortaklığında kuruldu.

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Karımpourgharakheili ve Soroush Gandomi tarafından kuruldu.

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Türkiye İhracat Merkezi ilk yurt dışı ofisini KKTC’de açtı!

TİM ilk yurt dışı ofisini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) açtı. KTSO Başkanı Candan Avunduk, TİM’in, KKTC ihracatının artırılması açısından da büyük bir milat ve şans olacağını düşünüyoruz” dedi...

ANTİMDER ve ANSİADtan işbirliği Haberi

ANTİMDER ve ANSİADtan işbirliği

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (ANTİMDER) Başkanı İsmail Volkan ve yönetim kurulu üyeleri, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ANTİMDER Başkanı İsmail Volkan, çalışmalarında ANSİAD'ı örnek aldıklarını belirtti. Başta ANSİAD olmak üzere tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte daha güçlü çalışmalar yapacaklarına inandıklarını anlatan İsmail Volkan, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.


ANTİMDER'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan da birlikte yeni projelerde çalışmak için heyecan duyduklarını söyledi. Konuşmasında kurumların kurumsallaşmasına değinen Başkan Erdoğan, "Sürdürülebilirlik için kurumsallaşmaya ihtiyacımız var. Kurumların ve şirketlerin ömrünü uzatmamız lazım. İkinci, üçüncü nesle ulaşan şirketlere ihtiyacımız var" diye konuştu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.


Antalya Körfez...