25 / 08 / 2024

ANTİMDER ve ANSİAD yeni projelerde birlikte mi çalışacak

ANTİMDER ve ANSİAD yeni projelerde birlikte mi çalışacak

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (ANTİMDER) Başkanı İsmail Volkan ve yönetim kurulu üyeleri, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İstanbul İnşaatçılar Derneği açıkladı! Kentsel dönüşüm için yol haritası hazırlandı...

(İNDER), kentsel dönüşüm sürecinde olan ev sahiplerine yol göstermek için "Kentsel Dönüşüm ve Dönüşüm Alanlarında Müteahhit Seçme Rehberi"ni açıkladı. Rehberde "Risk Tespiti ve İlk Adımlar, Müteahhit Araştırması ve Seçimi, Sözleşme ve Güvenceler, Proje Yönetimi yer alıyor.

Mağdur ev sahiplerinden Cumhurbaşkanına çağrı: Bizi bir bürokratımız dinlerse seviniriz! 

Mağdur ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık taleplerini ve yaşadıkları sorunları dile getiriyor. Şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrı yapıldı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Maliye bakanlığı, IBAN kiralayanların peşinde! IBAN kiralayana ağır cezalar geliyor...

Milyonlarca liralık satış yapan bazı işletmelerin kullandığı IBAN’ların bir kısmının eş, dost ve akraba adına kayıtlı olduğu belirlendi. Buna göre, bazı IBAN'ların ise kiralandığı tespit edildiği ifade edildi. 

Tapu sicili düzeltme davası nedir?

Tapu kayıtlarının eski olması, kadastro ve tapu işlemleri sırasında oluşan hataların giderilmesi tapu sicili düzeltme davası ile giderilir. Bu işlemlerde en yaygın hatalar tapu sahibinin adı, soyadı, anne ve baba adı gibi unsurlar vardır. Peki tapu sicili düzeltme davası nasıl açılır?

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Otel Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Can İstemi, Emel Arslan, İbrahim Kütük, Kutban Beşbaş ve Seyfettin Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

QNB Finansbank hesabı olan nefes bile almadan baksın! Acilen koşarak şubeye gitmeniz gerek!

QNB Finansbank müşterileri dikkat! Önemli bir duyuru yapıldı ve sizin adınız yayımlanan listede yer alıyorsa, derhal şubeye gitmeniz gerekiyor. Hesabınızla ilgili önemli bir durum söz konusu olduğundan, acele etmeniz önemlidir.

Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 çadır fiyat listesi 

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle sarsıldı. Deprem, sonrası büyük yıkım oluşurken depremzedelerin en çok ihtiyaç duyduğu çadırların fiyatları araştırılmaya başladı. Çadır fiyatları ne kadar? Trendyol, Koçtaş ve Decathlon çadır fiyatları kaç TL? 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Flaş gelişme! Doğal gazda dünyanın gözleri Türkiye’ye çevrildi, Rusya, Türkiye’de doğal gaz merkezi kuruyor!

Rusya’nın en büyük enerji şirketi Gazprom, Türkiye’de bir doğal gaz merkezi kurmak için çalışmalar yaptıklarını ve bu adımla, gaz piyasasında adil ve şeffaf fiyatlandırma sağlanacağını duyurdu.

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konut başvuruları ve onun adı altında bulunan İlk İşyerim ile İlk Evim Arsa başvuruları gündemde yer alıyor. İstanbul’dan ev almak isteyenler, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? sorusuna yanıt arıyor.

Citroen Berlingo Van ve Jumpy Citroen'de faizsiz kredi avantajı başladı 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

Citroen, sonbaharın ilk Eylül'de ticari araç ürün yelpazesinde sıfır faizli kredi avantajlarını müşterilerine sundu ve bir adım öne çıktı. Eylül ayının yıldızı olan Citroen'de PSA Finans avantajları sunuluyor. İşte Eylül ayının yıldızı Citroen'de fiyatlar.

ANTİMDER ve ANSİAD yeni projelerde birlikte mi çalışacak Haberi

ANTİMDER ve ANSİAD yeni projelerde birlikte mi çalışacak

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (ANTİMDER) Başkanı İsmail Volkan ve yönetim kurulu üyeleri, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ANTİMDER Başkanı İsmail Volkan, çalışmalarında ANSİAD'ı örnek aldıklarını belirtti. Başta ANSİAD olmak üzere tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte daha güçlü çalışmalar yapacaklarına inandıklarını anlatan İsmail Volkan, ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.


ANTİMDER'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan da birlikte yeni projelerde çalışmak için heyecan duyduklarını söyledi. Konuşmasında kurumların kurumsallaşmasına değinen Başkan Erdoğan, "Sürdürülebilirlik için kurumsallaşmaya ihtiyacımız var. Kurumların ve şirketlerin ömrünü uzatmamız lazım. İkinci, üçüncü nesle ulaşan şirketlere ihtiyacımız var" diye konuştu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.


Antalya Körfez...