04 / 05 / 2024

Antyapı Antplato ofis fiyatları

Antyapı Antplato ofis fiyatları

Ant Yapı, Türkiye'deki ilk ofis binası AntPlato için Basın Ekspres Yolu'nu seçti. Toplam yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede ofislerin metrekare fiyatları ise 4 bin 500 liradan başlıyor

Antplato’da ikinci el süreci başladı!

Ant Yapı'nın prestijli ilk ofis projesi Antplato’da ikinci el dönemi start aldı. Kiralamalar ve ikinci el satışla ilgili ekibimiz size yardıma hazır.

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Antplato’da hayat başladı!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’da kiralamalar son hızla devam ediyor…

Antplato’nun örnek ofislerinde ödüllü masa!

Ant Yapı Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofislerinde dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin ‘Best of Year 2016’ ödüllü masasını tercih ediyor.

Antplato’da final heyecanı!

Ant Yapı, çok özel ve iddialı bir projeyi tamamına erdiriyor. İlk ofis projemiz olan Antplato’da yıl sonu itibarı ile dış cephe kaplanacak, içeride de ince mekanik ve elektrik imalatları tamamlanacak.

Halkalı Antplato ofis fiyatları 2016!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayı sonunda yapılması planlanan Halkalı Antplato projesinde ofislerin metrekare bazında birim fiyatları ise 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Antplato inşaatında sona gelindi!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun inşaatında sona yaklaşıldı.

AntPlato yılsonunda teslim edilecek!

Türkiye’deki ilk ofis projesi AntPlato’yu Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçiren Ant Yapı’nın patronu Mehmet Okay, “Yılsonunda ofislerimizi teslim edeceğiz. Bölgede yeni yatırımlar yapmayı planlıyoruz” dedi

Antplato'da ofislerin metrekaresi 4 bin 500 liradan başlıyor!

Ant Yapı'nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan. Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato'nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato’nun örnek ofisleri tamam!

Ant Yapı’nın Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan, çevre dostu olarak tasarlanan, Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri tamamlandı.

Antplato'da örnek ofisler hazırlandı!

Ant Yapı'nın ilk ofis projesi olan Antplato'da örnek ofisler Mayıs ayı sonunda hazırlandı. Satış ofisinin bina bünyesine taşınan projede inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Antplato Halkalı ödeme planı!

Antplato Halkalı ödeme planı kapsamında 2017 yılının sonuna kadar vade imkanı sunuluyor. Antplato Halkalı'da ofis fiyatları 400 bin liradan başlayarak değişiyor...

İlk ofis projesi Antplato, Leed Gold'a aday!

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, 'Leed Gold' adayı oldu. Projede yeşil kiralama modeli de uygulanacak. Projede iki farklı büyüklükte ofis birimi yer alıyor.

Antyapı Antplato ofis fiyatları Haberi

Antyapı Antplato ofis fiyatları

Ant Yapı'nın Türkiye'deki ilk ofis projesi Antplato, Atatürk Havalimanı ile üçüncü havalimanı arasında yer alan Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilecek. İstanbul'un 'yeni Maslak hattı' olarak bilinen bölgede toplam 35 bin metrekare inşaat alanında konumlanan AntPlato, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Toplam yatırım değeri 50 milyon dolar olan projede 80 ila 172 metrekare büyüklüğünde iki farklı ofis birimi yer alıyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre bin 32 metrekareye kadar genişletilebiliyor. 24 ay sonra teslim edilecek projede metrekare fiyatları 4 bin 500 liradan başlıyor. 


YEŞİL OFİSLER TASARLANDI 

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato'yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve...