04 / 05 / 2024

Aoç kiralama bedeli

Aoç kiralama bedeli

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) kiralanmasıyla ilgili TBMM Genel Kurulu'nda açıklamada bulundu. 

Horus Kiralama Ve Turizm İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Horus Kiralama Ve Turizm İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semira Çaparoğlu ve İfakat Merve Çaparoğlu ortaklığında kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Özgül ve Nülüfer Özlem ortaklığında kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin 459 TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fazilet Axelrod tarafından kuruldu.

Karot Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Hırdavat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karot Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Hırdavat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Avni Ak tarafından kuruldu.

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Vinç Kiralama Tekstil İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saliye Altuntaş tarafından kuruldu.

Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

​​​​​​​Noble Group Araç Kiralama Emlak Danışmanlık İnşaat Tekstil Restoran Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tımoor Shah Kazımyar tarafından kuruldu.

Sedef Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sedef Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nurdan Alparslan tarafından kuruldu.

Papatya Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Papatya Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Yeşildirin tarafından kuruldu.

Zhç Gayrimenkul Kiralama Tarım Ve Hayvancılık Oto Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Zhç Gayrimenkul Kiralama Tarım Ve Hayvancılık Oto Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Çiftçi tarafından kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Turallar Yapı İnşaat Taahhüt Ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turallar Yapı İnşaat Taahhüt Ve Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Canseri Tural, Serhat Berk Tural ve Vedat Tural ortaklığında kuruldu.

Aoç kiralama bedeli Haberi

Aoç kiralama bedeli

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplandı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) ile ilgili değerlendirmede bulundu. 

Ankamall, eski Ankara Hipodromu, Ankara Emniyet Müdürlüğü, Bağlıca'daki MİT yerleşkesi, Bilkent Şehir Hastanesi, Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Ankara Hali ve Ankapark'ın  AOÇ üzerinde yasalara aykırı kurulmuş alanlar olduğunu dile getiren Gök, "Bir ülkenin kendi tarihine yaptığı en büyük saygısızlık, görgüsüzlük AOÇ'deki talandır. Yıllar içinde devlet, kamu kurumları eliyle özel yöntem, satış, kiralama yoluyla yasaya aykırı devir işlemleriyle 102 bin dönümlük alan 33 bin dönüme düşmüştür" açıklamasını yaptı. 

Gök, 22 Şubat'ta bir ihale yapılacağına işaret ederek AOÇ alanında, 1. derece sit alanında 74 dönüm arazinin aylık kira bedeli metrekaresi 1,5...