06 / 05 / 2024

AP benzin dizel araç

AP benzin dizel araç

Otomobil piyasasını kökünden değiştirecek karar çıktı. Bu model araçların satışı resmen yasaklandı. Elinde önceden alınmış ikinci el araçlardan olanların mevcut araçlarını ne yapacağı da belli oldu. Karar 339 "evet", 249 "hayır" ve 24 "çekimser" oyla kabul edildi.

Dizel, benzin ve LPG olarak satılan akaryakıtta tek fiyat dönemi geliyor! Fark kaldırılacak...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), dizel ve benzin olarak satılan akaryakıt için tek fiyat uygulamasına geçmeye hazırlanıyor.

Benzin, motorin, LPG'de son dakika depremi! Akaryakıt fiyatları kaç TL? BP, PO, Opet, Shell 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Dünya çapında akaryakıt fiyatları düşüyor ancak Türkiye'de sık sık zam ve indirim haberleri geliyor. Peki benzin, motorin ve LPG'nin litre fiyatı hangi şehirde kaç TL oldu? İşte İşte BP, PO, Opet, Shell, Total 21 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Benzin ve dizel zamanı geçti! Volvo yeni elektrikli aracı ile şov yaptı!

Benzin fiyatlarında yaşanan artış, pek çok kişiyi elektrikli araçlara yöneltti. Volvo da yeni elektrikli aracını piyasaya sürmek için sabırsızlanıyor.

Benzin dizel ve elektrikli araçlar cep yakacak! Otomobil fiyatlarına büyük zam

Otomobil piyasasını 2020 yılından beri etkileyen paraç ve çip krizi sonrası küresel ekonomide yaşanan dalgalanmalar maliyetleri uçurdu. Benzin dizel ve elektrikli araç fiyatlarına büyük zam geliyor. İşte ayrıntılar...

Petrol fiyatlarında yeni zam var mı? 1 litre benzin dizel LPG fiyatı ne kadar oldu?

Akaryakıt fiyatlarında her hafta yapılan zamlar ile birlikte yeni gelişmeler yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere Türkiye, enerji ihtiyacının neredeyse tamamını ithal etmekte ve bu da onu büyük fiyat dalgalanmalarına karşı savunmasız bırakmaktadır. Peki 1 litre benzin dizel LPG fiyatı ne kadar?

Otomobil alacaklar dikkat! Vergiler sıfırlanıyor: Benzin ve dizel araçlarda…

Dünyada 2030 yılında otomobiller açısından büyük bir dönüşüm yaşanacak. Çok büyük bir aksilik çıkmazsa, 2050’de içten yanmalı motorlu araçlar tarihe karışacak. Yani benzin ve mazotlu araçlar kullanılmayacak. Mazot ve benzinli araçların yerini elektrikli araçlar alacak…

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

Geçtiğimiz günlerde art arda yaşanan akaryakıt zamları vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar akaryakıt fiyatlarında indirim haberini bekliyor.

Kadıköy'de iki ahşap binada yangın çıktı!

Kadıköy'de saat 03.00 sıralarında bir birine bitişik iki ahşap binada çıkan yangında korku dolu dakikalar yaşandı. Binalarda bulunan 4 kişi son anda binadan çıkarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti...

Ege Seramik’ten ahşap görünümlü yeni seriler!

Ege Seramik, doğanın eşsiz güzelliklerini ve doğal dokusunu yaşam alanlarıyla bütünleştirmek isteyenler için ahşap görünümlü yeni serileri sunuyor. Ege Seramik, eşsiz ve göz kamaştıran mekanlar yaratmayı vaad ediyor.

SAÜ'de 'ahşap malzemelerin inşaat sektöründe kullanımı' konferansı düzenlendi!

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansa Ulusal Ahşap Birliği (UAB) Üyeleri Prof. Dr. Nurgün Erdin ile Emine Erdoğmuş konuşmacı olarak katıldı...

AGT Store, üçüncü ahşap ihtisas marketini Menemen'de hizmete sundu!

Dünyanın en büyük ahşap mobilya bileşenleri üreticilerinden AGT bünyesinde yer alan Türkiye'nin ilk "Ahşap ihtisas marketi" AGT Store, İstanbul ve Antalya'dan sonra üçüncü marketini İzmir'in Menemen ilçesinde açtı.

Giresun Üniversitesi Keşap Turizm Fakültesi’nin temeli atıldı!

Giresun Üniversitesi Keşap Turizm Fakültesi’nin temeli bugün Keşap ilçesinde düzenlenen törenle atıldı. Fakülte, 22 bin metre kare alanda 5 katlı, toplam 10 bin 560 metre kare kapalı alana sahip olacak...

Ertan Köse'nin yaptığı ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor!

Ertan Köse'nin yaptığı, yöreye özgü ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor. Minyatürünü yapacağı yapıyı inceleyen, ölçüler alan, fotoğraflayan Köse, ardından minyatür için kullanacağı ağacı seçiyor ve parçaları teker teker işliyor.

AP benzin dizel araç Haberi

AP benzin dizel araç

Avrupa Parlamentosu (AP), 2035 yılından itibaren dizel ve benzinli binek otomobillerin ve hafif ticari araçların satışının yasaklanmasına dair öneriyi onayladı.

AP milletvekilleri, taşıtlara yeni karbon emisyon standartları getirecek düzenlemeye ilişkin pozisyonlarını 339 "evet", 249 "hayır" ve 24 "çekimser" oyla kabul etti.

AB’nin sıfır emisyon politikası çerçevesinde 2035 yılından itibaren dizel ve benzinli yeni binek otomobillerin ve hafif ticari araçların satışı yasaklanacak.. 2035 yılından itibaren içten yanmalı motorlu araçlar yerine sadece elektrikli ya da hidrojenli yeni araçların satışına izin verilecek. Avrupa Konseyi’nin de yıl sonuna kadar kararı onaylaması ile yürürlüğe girmesi bekleniyor.

İKİNCİ EL OTOMOBİL FİYATLARI ARTACAK

Otomobil üreticileri, yeni otomobillerinin karbon emisyonlarını 2030'dan itibaren binek otomobiller için yüzde 55 ticari araçlar için yüzde 50 azaltmaları gerekecek.

AB, 2050 yılına kadar bütün sektörlerin ve araçların sıfır...