01 / 05 / 2024

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

Geçtiğimiz günlerde art arda yaşanan akaryakıt zamları vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar akaryakıt fiyatlarında indirim haberini bekliyor.



Geçtiğimiz günlerde art arda yaşanan akaryakıt zamları vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar akaryakıt fiyatlarında indirim haberini bekliyor. Akaryakıt fiyatlarında KDV indirimi ve ÖTV’den vazgeçilmesine yönelik MHP’den cephesi duyuruda bulundu. Yaşanan gelişmelerin ardından vatandaş merakla gelecek indirim haberini bekliyor. Peki akaryakıt fiyatlarında indirim olacak mı? İşte ayrıntılar...

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

Akaryakıt ve otoğazda ÖTV’den vazgeçilecek mi?

Akaryakıt fiyatları ve LPG fiyatlarında KDV indirimi olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki akaryakıt fiyatlarında beklenen KDV indirimi gelecek mi? Benzin ve LPG fiyatları düşecek mi? gibi sorular vatandaşın aklını karıştırmaya başladı. Geçen haftalarda temel gıda ürünlerinde KDV indirimi gerçekleşmişti. Bu doğrultuda otomobil sahipleri akaryakıt ve otogaz yani benzin, dizel ve LPG için ÖTV’den vazgeçilmesini talebinde bulunmaya başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön