15 / 05 / 2024

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

Geçtiğimiz günlerde art arda yaşanan akaryakıt zamları vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar akaryakıt fiyatlarında indirim haberini bekliyor.



Yalçın yazılı bir açıklama yaparak iktidarın gündemde sıcaklığını koruyan akaryakıt fiyatlarına ilişkin çalışmalara başladığını kaydederek şöyle devam etti:

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

"Ancak akaryakıt fiyatlarındaki artışların bir sarmala dönüşmemesi ve tüketici yararına kontrol altına alınması için, vergiler başta olmak üzere bazı yeni düzenlemelere gidilmesi gerektiği de bir gerçektir. Mevcut iktidar bu gerçeği görerek çalışmalara başlamıştır."

Benzin ve motorinde son dakika indirim kararı! Sürücüler bayram edecek!

Akaryakıt fiyatlarında çok büyük indirim! Dikkat! Benzin, motorin ve LPG...

Benzin, Motorin ve LPG Fiyatları düştü! ÖTV ve KDV'den indirim rüzgarı!

Akaryakıtta vergi indirimi müjdesi! Benzin ve LPG fiyatları düşecek mi?

Akaryakıta gizli zam! Görenler şokta!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön