15 / 05 / 2024

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

Geçtiğimiz günlerde art arda yaşanan akaryakıt zamları vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar akaryakıt fiyatlarında indirim haberini bekliyor.



Araç sahiplerinden talep yağıyor

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından 8 Şubat 2022 tarihinde yapılan son açıklamaya göre, "Ankara’da ortalama 14,56 liradan satılan benzinin litre fiyatı 15,27 lira, İstanbul’da ise benzinin litre fiyatı 14,47 liradan 15,18 liraya, İzmir’de ise 14,58 liradan 15,29 liraya" yükselmişti. Fiyatların bu kadar yükselmesinden sonra vatandaşlar gözlerini devletten gelecek indirim haberlerine kilitledi. Vatandaşlar devletin akaryakıt ve otogaz fiyatlarındaki ÖTV’den vazgeçerek indirim yapmasını talep ediyor.

Arabası olanlara müjde! Benzin, dizel ve LPG’ye indirim geliyor!

MHP konuya ilişkin açıklama yaptı

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın akaryakıtta KDV indirimine ilişkin yazılı açıklama yaptı.


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön