02 / 05 / 2024

AP İstgate

AP İstgate

Kırkkonak Tarabya"da, konutlarda akıllı ev teknolojisi, 24 saat güvenlik, kapalı devre kamera sistemi, açık ve kapalı otoparklar, yüzme havuzları, sauna ve fitness center da bulunuyor

AP İstgate Ankara daire fiyatları!

AP İstgate projesi Şani İnşaat tarafından Ankara Yenimahalle'de hayata geçirildi. AP İstgate Ankara daire fiyatları 149 bin TL'den başlıyor...

AP İstgate Yenimahalle fiyat listesi!

AP İstgate Yenimahalle fiyat listesi 149 bin TL'den başlıyor. AP İstgate projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Ankara AP İstgate projesinde 149 bin TL'ye!

Aralık 2018’de daire teslimleri yapılacak olan Yenimahalle AP İstgate projesinde 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunuluyor...

1942 yılında Beşiktaş'ta Boğaz manzaralı ahşap bir ev 4 bin 500 liraya satılacakmış!

1942 yılında Maçka ile Beşiktaş arasında Boğaz manzaralı, yerine üç katlı apartman yapmaya müsait ahşap bir ev 137 Reşat Altın'ı karşılığında, 4 bin 500 liraya satılacakmış.

VitrA'dan ahşap sevenlere Samba ve Pera!

VitrA, ahşap yüzeylerin zenginliğini evin tüm mekânlarına taşıyor. Ahşabın doğallığını ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA’nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera’ yı tercih ediyor...

Hazar Ahşap İşleme Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Ahşap İşleme Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil Güroğlu, Yeşim Güroğlu, Ayten Çevik tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

Sur Çelik Kapı ahşap ve metali Magnesia serisinde sunuyor!

Çelik kapı sektörünün yenilikçi markası Sur, çelik kapıda sıkça kullanılan ahşap ve metal gibi klasik malzemeleri modern bir yorumla Magnesia serisinde sunuyor.Sur Çelik Kapı hırsızlığa karşı verdiği garanti ile dikkat çekiyor.

1941 yılında Yeniköy'de ahşap bir ev 284 liraya satılacakmış!

1941 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Yeniköy'de ahşap bir ev 284 liraya satılacakmış. Firüzağa Mahallesi Türkgücü Caddesi'nde ise 49 metrekare arsa 456 liraya satılacakmış.

1941 yılında Beşiktaş Emektar Sokak'ta ahşap bir ev 3.096 liraya satılacakmış!

1941 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Ayazpaşa semtinde Ölçek Sokak'ta bulunan ahşap bir ev 3 bin 86 liraya satılacakmış. 119 metrekare arsa 538 lirayken Galata'da bir han odası 748 liraya satılacakmış.

Galata Köprüsü'nün ahşap hali!

Galata Köprüsü'nün yanmadan önceki hali, 1900'lü yıllarda böyle fotoğraflandı... Demir İnşaat, Galata Köprüsü'nün 1900'lü yıllardaki halini gösteren fotoğrafı Twitter'da paylaştı... İşte yangından önceki Galata Köprüsü'nün ahşap hali!..

1940 yılında Yeniköy'de ahşap bir ev 325 liraya satılacakmış!

1940 yılında Feriköy'de bir ahşap ev bin 64 liraya satılacakmış, Yeniköy'de ise ahşap bir ev 325 liraya satılacakmış. 1940 yılında 17 altınla Yeniköy'de ev sahibi olunabiliyormuş.

Graniser Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlara taşıyor!

Graniser, yaşam alanlarında farklılığı arayanlara Lancaster serisini sunuyor. Kalite ve de modern çizgisinden ödün vermeyen Graniser, Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlarınıza taşıma fırsatı veriyor.

Seramiksan, ahşap dokulu seramikler üretiyor!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ahşap dokularıyla mekanlarda adeta seramik ormanı yaratıyor. Seramiksan, doğada daha fazla ağaç ve yeşilin yer alması için ahşap dokulu seramikler üretiyor.

AP İstgate Haberi

 AP İstgate

Altmış yıldır otomotiv sektöründe faaliyet gösteren çiftkurtlar Grubu,  œKırkkonak Tarabya projesini satışa sundu. Kırk adet özel konuttan oluşan proje, Boğaz"a nazır villa hayatı sunuyor.  

Altmış yılı aşkın süredir otomotiv sektöründe iş yapan çiftkurtlar Grubu, özel projelere imza atan Beyaz İnşaat ile birlikte Tarabya"da geliştirdikleri projeyi satışa sundu. Toplam kırk adet lüks konuttan oluşan œKırkkonak Tarabya Boğaz"a yakınlığı, özel konumu ve mimarisiyle dikkat çekiyor.  

Özellikle kentsel dönüşüm sürecinde değeri hızla artacak Tarabya"da, ikinci katlarından Boğaz"ı gören villalar, Türkiye"nin en seçkin mimarlarından Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarlandı. Ocak ayında kaba inşaatı tamamlanması beklenen Kırkkonak Tarabya"da, 11 bin metrekare alan üzerinde œGözde, œGüzide ve œNadide adlı 3 ayrı tipte 8 bloktan oluşuyor. Daire büyüklüğü...