16 / 05 / 2024

apart bomonti teslim tarihi

apart bomonti teslim tarihi

Apart Bomonti'de satışlar 149 bin TL ile 499 bin TL arasında değişen fiyatlarla devam ediyor...

Antalya Kaş'ta villa turizmi tartışması: İnşaatlar arttı!

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya Kaş kayıt dışı apart turizmine teslim oldu. Turizmciler "Böyle giderse geriye emlak ofisleriyle marketler kalır." dedi.

Mahal Bomonti İzmir ofislerde erken teslim fırsatı!

Farklı seçeneklerde balkonlu ve teraslı aynı zamanda teknolojik donanımlı Mahall Bomonti ofislerinde erken teslim ve yüzde 18 KDV firmadan fırsatı sunuluyor. 

Queen Bomonti'de anahtarlar teslim ediliyor!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Bomonti’de inşa edilen Queen Bomonti evlerinin anahtarları teslim ediliyor.

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bomonti Apart Hotel ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erol Karakaş ve Burak Yves Güleryüz ortaklığıyla kuruldu.

Nupelda Suit Apart Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi açıldı!

Nupelda Suit Apart Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Nupelda Bomonti Şubesi bugün Şişli'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mahall Bomonti ne zaman teslim?

Mahall Bomonti projesi 3 bloktan meydana geliyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje Türkerler İnşaat imzasını taşıyor.

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Mahall Bomonti İzmir Türkerler fiyat listesi!

Mahall Bomonti İzmir Türkerler fiyat listesi minimum 416 bin TL'den başlıyor. Türkerler İnşaat tarafından İzmir Bomonti'de hayata geçirilen projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslim tarihi!

İstanbul Bomonti'de tarihi yarımada manzarasına hakim konumda yükselen Nidapark Bomonti projesinde konut fiyatları KDV dahil 714 bin TL’den başlangıç gösteriyor...

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları!

Rezidans, mağaza, ofis, otel ve meydanlardan oluşan Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesi 36 ay sonra teslim edilecek. Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

Vogue Bomonti Konutları ne zaman teslim?

Vogue Bomonnti Evleri 19 katlı tek blok olarak Şişli Bomonti'de Ayse Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 60 daire yer alıyor...

Vogue Bomonti metrekare fiyatları!

Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Vogue Bomonti projesi 2018 yılında teslim edilecek. Vogue Bomonti metrekare fiyatları 5 bin 400 TL'den başlıyor...

Vogue Bomonti Evleri ulaşım adresi!

Vogur Bomonti Evleri projesi 19 katlı tek blok olarak yükseliyor. İstanbul Şişli'de hayata geçirilen projede daireler 2018 yılında teslim edilecek...

apart bomonti teslim tarihi Haberi

apart bomonti teslim tarihi

Ünal İnşaat tarafından hayata geçirilen Apart Bomonti, Şişli'de yer alıyor. Apart Bomonti tek blokta 10 konuttan oluşuyor. Projede daireler, stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlandı.


Teslimleri 2013 Mayıs ayında gerçekleşecek Apart Bomonti'de, 55 metrekare 1+1 daireler 149 bin TL, 88 metrekare 2+1 daireler 330 bin TL ile 335 bin TL, 135 ila 147 metrekare 3+1 daireler ise 311 bin TL ile 499 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.



Apart Bomonti'de yüzde 40 peşin ödeme yapıldığı taktirde geri kalan ödeme konut kredisi ile vadelendirilebiliyor.


Apart Bomonti, her daireye özel depo alanı, otopark ve çeşitli sosyal imkanlar sağlıyor.