22 / 05 / 2024

Apart daire ne demek

Apart daire ne demek

Konaklama işletmesine gelen müşterilere sunulan gelen olarak daire tipi olan evler olarak karşımıza çıkan apart daire nedir? Apart dairede hangi bölümler bulunur? Apart daire özellikleri nelerdir?

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile 18 ila 72 aylık çocuk sahibi olan kadın tutuklu ve hükümlülerin apart daire şeklinde tasarlanan cezaevlerinde kalmaları amaçlanıyor.

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Avangart İstanbul Seyrantepe daire fiyatları ne kadar?

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Avangart İstanbul projesi 935 konut ve 18 ticari birimden oluşuyor.Peki Avangart İstanbul Seyrantepe daire fiyatları ne kadar?

Referans Güneşli Evleri daire fiyatları 2017!

Referans Güneşli Evleri daire fiyatları 350 bin TL'den başlayarak değişiyor. Referans Güneşli Evleri'nde 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Tempo City Kağıthane daire fiyatları ne kadar?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Tempo City Kağıthane projesi Axis AVM'nin yanında bulunuyor. Projede 217 konut yer alıyor. Peki Tempo City Kağıthane daire fiyatları ne kadar?

Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Venezia Mega Kiptaş projesi konut, ofis ve AVM alanlarından meydana geliyor. Peki Venezia Mega Kiptaş daire fiyatları ne kadar?

Güneşli Motto İstanbul daire fiyatları!

Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Güneşli Motto İstanbul daire fiyatları, 298 bin 13 TL'den başlangıç gösteriyor...

Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde konumlandırılan Uplife Kadıköy projesi 650 adet konut ve 25 dükkandan meydana geliyor. Peki Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Konut, mağaza ve ofis alanlarına yer verilen Nurol Park Güneşli projesi 1.118 konuttan meydana geliyor. Peki Nurol Park Güneşli daire fiyatları ne kadar?

Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Mint Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mint Çağlayan projesinde peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Apart daire ne demek Haberi

Apart daire ne demek

Apart daire nedir?

Konaklama işletmesine gelen müşterilere sunulan gelen olarak daire tipi olan evlerdir.


Gelen müşteriye kendi imkanları ile yeme içme gibi olanaklar sağlanır. Müşterinin kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için gerekli olan tüm eşyalar bulunmaktadır. 


Bu konaklama tipi müşteriye kendi evindeymiş hissiyatı yaratılır. Temel hedef konaklamaya gelen kişilerin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamaktır.


Yukarıda da görüldüğü üzere apart daire, bir veya iki odalı açık mutfaklı küçük dairelere deniyor. Bu tür dairelerin apart otellerde bulunmasına karşın günümüzde konut projelerinde de apart dairelere rastlamak mümkün.


Apart otel özellikleri..

Her apart içerisinde odalara ayrılarak, ailelere aynı apart içerisinde farklı odalarda konaklama imkanı sağlarken, bu odaların bağlandığı bir hol ve salon mevcuttur. Dairelerin içerisinde müşteriye özel mutfak bulunmaktadır.


Penthouse daire...