04 / 05 / 2024

apart park otopark sorununu çözecek mi

apart park otopark sorununu çözecek mi

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Akmerkez GYO, 24 apart daire ve otoparkı Üçgen Bakım'a kiralayacak!

Akmerkez GYO tarafından 27 bağımsız bölümden meydana gelen 24 apart dairesi ve 2 bağımsız bölümden oluşan otopark için Üçgen Bakım ve Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile kiralama sözleşmesi yapılacak.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark olacak!

2012 yılında imar planlarına park alanı olarak işlenen Fatih'teki alan, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla 4 katlı otopark olarak revize edildi.

Park Mavera'nın otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa edilen Park Mavera projesinin 983 ada 1 parseldeki tüm bloklar ile bu bloklara ait otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Şehitkamil Belediyesi'nden 9 ayda 17 park!

Şehitkamil Belediyesi, 2016 yılı içerisinde önemli park ve otopark yatırımları gerçekleştirdi. Şehitkamil Belediyesi, son 9 ayda 17 park, otopark ve park-otoparkın yapımını tamamladı ve halkın hizmetine sundu.

Kocaeli Seka Park’a yeni otopark!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Sekapark, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seka Park’ta giderek artan otopark ihtiyacı için yeni alanlar kazandırılıyor.

Bayrampaşa Altıntepsi'ye park ve otopark müjdesi!

İstanbul Büyükşehir ve Bayrampaşa Belediyesi işbirliği ile Altıntepsi Mahallesi’ne 4 katlı 120 araç kapasiteli zemin altı otopark ve modern park yapılacak.

Sultangazi Park ve Zemin Altı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde “Park ve Zemin Altı Otopark” inşaat çalışmalarına başlandı. Toplam inşaat alanı 7 bin 283 m2 olan projede, çevre düzenleme, sosyal donatı alanları ile zemin altı otoparkı yer alıyor.

Şehitkamil'deki otopark sorunu çözülüyor!

Şehitkamil Belediyesi, vatandaşın otopark sıkıntısını çözmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehitkamil Belediyesi, Batıkent Mahallesi’nde başlattığı park-otopark yapımında sona yaklaştı. Yaşanan otopark sıkıntısı ortadan kalkacak.

Şehitkamil Batıkent Otoparkı'nda sona yaklaşıldı!

Şehitkamil Belediyesi, vatandaşın otopark sıkıntısını çözmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehitkamil Belediyesi, Batıkent Mahallesi'nde başlattığı park-otopark yapımında sona yaklaştı.

Gaziantep Şehitkamil'de otopark sıkıntısı çözülüyor!

Şehitkamil Belediyesi, vatandaşın otopark sıkıntısını çözmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Şehitkamil Belediyesi, Batıkent Mahallesi’nde başlattığı park-otopark yapımında sona yaklaştı.

apart park otopark sorununu çözecek mi Haberi

apart park otopark sorununu çözecek mi

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu. İSPARK Genel Müdürü Çevik, "Dünya genelinde uluslararası başarılara imza atmış Weeka şirketinin projemize olan ilgisinden memnuniyet duydum. Karşılıklı görüşmeler neticesinde projeyi birlikte hayata geçirme imkanı bulabiliriz" dedi.


İSPARK'ın açıklamasına göre, teknolojik otopark çözümleriyle var olan kapasitesini her geçen gün artıran İSPARK, şimdi de Apart Park projesiyle otopark sorununa çözüm üretmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda, dünya metropollerinde teknolojik ve modüler kapalı otoparkları hizmete sunan ve yıllık cirosu 1,2 milyar avroyu bulan Alman Weeka şirket temsilcileri, proje yatırımını gerçekleştirmek ve iş ortaklığı yapmak amacıyla İSPARK yetkilileriyle bir araya geldi.


İşletmenin Genel Müdürlük binasında gerçekleşen toplantıya Weeka şirket ortaklarından Michael Kastel, Michael Frangenberg, Dieter Kastel,...