28 / 04 / 2024

apartman görevlisi ne iş yapar

apartman görevlisi ne iş yapar

Apartman görevlisinin görevleri 3 Mart 2004 tarihinde ve 25391 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Konut kapıcıları yönetmeliği kapsamında açıklanıyor.Peki, apartman görevlisinin görev ve sorumlulukları nelerdir?

Zamlı 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yeni asgari ücreti dün açıkladı. Buna göre, Bakan Işıkhan 2024 senesinde uygulanacak olan asgari ücret tutarının 17.002 TL olduğunu belirtmişti. Peki 2024 apartman görevlisi maaşları ne kadar olacak?

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın yapılmasının ardından gözler sonuç açıklamasına çevrildi. Peki  105. dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi!

İŞKUR duyurdu! Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik alımları başlıyor! Hastanelerde çalışmak isteyenler hemen başvursun

İŞKUR, hastanelerde çalıştırılmak üzere, temizlik görevlisi, güvenlik ve ambulans şoförü alımı yapılacağını açıkladı. Peki başvurular ne zaman başlıyor? Başvuru tarihi belli oldu mu? İşte başvuru tarihi.

2023 Sandık görevlileri dikkat! Sandık görevlisi ücretleri hesaplara yattı, hemen kontrol edin!

Sandık görevlileri seçimlerin geride kalmasının ardından "Sandık görevlisi ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak?" sorguluyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, sandık görevlisi ödeme tarihleri…

Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar?

14-28 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde sandıkta görev yapan vatandaşlar ödemelerin detaylarını sorguluyor. Peki, Sandık görevli ücreti yattı mı? 2023 sandık görevlisi parası ne kadar? İşte detaylar...

2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak?

Seçimlerde sandıkta vazife yapan müşahitlerin ücretleri, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinin sona ermesinin akabinden gündemdeki yerini aldı. Peki sandık görevlilerinin ücretleri ne zaman yatacak? 2023 sandık görevlisi ücretleri hangi bankadan alınacak?

YSK Sandık görevlisi ücretleri hesaplara ne zaman yatacak? 2023 Seçim görevlisi ücreti ne kadar?

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla YSK Sandık görevlisi ücretleri ve ödeme takvimi merak konusu oldu. Peki, ödemeler ne zaman, kaç TL yapılacak?

2023 sandık görevlisi ücreti! Sandık görevlisi ücreti ne kadar? 2. Tur sandık görevlisi ücreti ne kadar?

Seçim sürecinin 2. turunda yeni görevli olacak kişiler, önceden de görevli olanlar; 2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, açıklandı mı? Sandık görevlisi ücreti ne zaman ödenecek? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? 

Sandık görevlisi ücretleri, 2023 seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla merak edilen konuların arasında yer aldı. Peki, Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? İşte detaylar...

Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen o rakam...

Türkiye 14 Mayıs tarihinde seçime gidiyor. Sandıkta görev alacak vatandaşlar ise ücret alıp almayacağını sorguluyor. Peki 2023 sandık görevli ücreti belli oldu mu?, Seçim sandık görevlisi ücreti ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte telaffuz edilen rakam...

2023 sandık görevlisi ücreti! Sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi nasıl olunur?

Sandık görevlisi olmak isteyenler, “Sandık görevli ücreti ve sandık görevlisi nasıl olunur? Şeklindeki sorularının yanıtını arıyor. İşte detaylar!

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

Sandık görevlisi başvuru ne zaman 2023? Sandık görevlisi nasıl olunur? Sandık görevlisi ücreti 2023!

Sandık görevlisi nasıl olunur, nereye başvuru yapılır soruları şu sıralarda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

apartman görevlisi ne iş yapar Haberi

apartman görevlisi ne iş yapar

Apartman görevlisinin görevleri nelerdir?

Apartmanlarda sekiz ve sekizden fazla bağımsız bölüm olması halinde yönetim oluşturulması zorunlu oluyor. Yönetimin olduğu apartmanlarda, kat malikleri ve yönetim toplanarak bir apartman görevlisi çalıştırma kararı alabiliyor.


Kapıcı olarak da nitelendirilen apartman görevlileri, anataşınmazın bakımı, korunması, küçük çaptaki onarımı, ortak yerlerin ve döşemelerin bakımı, temizliği, bağımsız bölümlerde oturanların çarşı işlerinin görülmesi, güvenliklerinin sağlanması, kaloriferin yakılması ve bahçenin düzenlenmesi ve bakımı ve benzeri hizmetleri gören kişi olarak ifade ediliyor.


Apartman görevlisinin görevleri 3 Mart 2004 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Konut kapıcıları yönetmeliği kapsamında açıklanıyor.


Apartman görevlisinin görevleri ve sorumlulukları şu şekilde sıralanıyor:


a) Yöneticinin talimatı doğrultusunda konutun kaloriferini zamanında yakmak ısıyı ayarlamak ve söndürmek,


b) Hidrofor ve benzeri araçları çalıştırmak,


c) Anataşınmazın ortak yerlerini ve tesislerini temiz bulundurmak, demirbaşlarını, araç ve gereçlerini, düzenli,...