27 / 04 / 2024

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın yapılmasının ardından gözler sonuç açıklamasına çevrildi. Peki  105. dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi!



Binlerce kişi Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'na katılım sağladı. Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın geride kalması ardından gözler sınav sonucun açıklanacağı güne çevrildi. Peki Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi!

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı ardından sonuç tarihine yönelik araştırmalar başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) takvimi doğrultusunda ÖGG sınavı 21 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilmişti. ÖGG sınavına katılım sağlayan binlerce aday, sonuçlarla ilgili gelecek habere odakladı. Peki ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav soru ve cevapları belli oldu mu? İşte ÖGG sınav sonucu ile ilgili son dakika gelişmeler...

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

SORU VE CEVAPLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı sorularının ve cevap anahtarları dün açıklandı.

Peki Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG 2023 sınav sonucu belli oldu mu? ÖGG sınav sonucu ne zaman belli olacak? İşte ÖGG sınav sonucu takvimi!

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Bu kapsamda sınava giren binlerce aday ''ÖGG sınav sonuşları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu mu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Yapılan değerlendirme sonrası ÖGG sınav sonuçları 17 Kasım 2023 tarihinde ilan edileceği duyruldu. Şimdi tüm gözler 17 Kasım tarihine çevrildi. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı devlet memuru alıyor! KPSS'den en az 60 puan alanlar şimdi bakın! 1 Kasım'da başlıyor! 

İŞKUR'dan son dakika duyurusu! 67 binden fazla personel alınıyor! Beden işçisi, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi..

İŞKUR başvuru listesini güncelledi! 81 ilde binlerce kişi alınacak: Bekçi, garson, temizlikçi, güvenlik görevlisi...

Geri Dön