03 / 05 / 2024

apartman toplantısı karar örneği

apartman toplantısı karar örneği

Kat malikleri kurulu olağan ve olağanüstü durumlarda toplanabiliyor. Olağanüstü kat malikleri toplantılarında da maliklere çağrıda bulunulması gerekiyor. İşte kat malikleri olağanüstü toplantı kararı örneği bu haberde...

Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi

Hazira ayının gelmesiyle birlikte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, gündemden düşmüyor. Piyasalar heyecanla Merkez Bnakası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası faiz kararı Haziran 2023 ne zaman açıklanacak? TCMB PPK toplantısı hangi gün? İşte TCMB toplantı tarihi...

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası toplantısı ne zaman?

Merkez Bankası toplantısının ne zaman olacağı vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki Merkez Bankası toplantısı ne zaman olacak? İşte detaylar!

FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED toplantısı ne zaman yapılacak?

FED faiz toplantısı gündemde yer alıyor. Küresel piyasaların gözü FED faiz kararlarına çevrildi. Peki FED faiz toplantısı ne zaman? FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? İşte detaylar!

Merkez Bankası toplantısı ne zaman? Merkez Bankası faizleri düşürecek mi, artıracak mı?

Merkez Bankası’nın faiz kararı, yatırımcıların ve piyasaların radarında yer alıyor. TCMB’nin her ay yaptığı Para Politikaları Kurulu toplantısının ardından Merkez Bankası mart ayı faiz kararını açıklayacak.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Kat malikleri toplantısı ertelenebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Apartmanımızın yönetim kurulu toplanarak, 2020 yılı kat malikleri toplantısını bir yıl ertelemiş durumda. Ayrıca yeni bir ödeme planı yapılmış. Bu hal geçerli bir durum mudur? Yönetim kurulunun böyle bir karar alma yetkisi var mıdır?' sorusunu yanıtladı.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Emekliye ek ödeme! Gözler KPDK toplantısında! 

Emeklilerin gözü bu ay yapılması beklenen KPDK toplantısında. Memur emeklileri, kurum kaynaklı maaş farkının ek ödemeyle giderilmesi için toplantıdan karar çıkmasını istiyor.

Apartman toplantısı internet üzerinden yapılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, '44 bağımsız bölümlü binamızda kat malikleri toplantısı ‘ZOOM teknolojisi ile yapılacak’ denildi. Bu toplantı geçerli mi? sorusunu yanıtladı.

Ata GYO'nun 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi!

Ata GYO'nun 28 Nisan 2020 Perşembe günü, saat 11:00'da yapılmasına karar verilen 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi.

Martı GYO'nun genel kurul toplantısı tescillendi!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 31 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısında kar dağıtılmaması kararı alındı...

Özderici GYO'nun Olağan Genel Kurul toplantısı 27 Mart'ta!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısının 27 Mart 2020 tarihinde saat 8:30'da Levent'te bulunan şirket merkezinde yapılmasına karar verildi...

apartman toplantısı karar örneği Haberi

apartman toplantısı karar örneği

Kat Malikleri olağanüstü toplantı kararı örneği!

Kat Malikleri olağanüstü toplantı karar yazısının, düz bir beyaz kağıda 2 örnek olarak yazılması gerekiyor. Hazırlanan karar örneğinin tüm toplantıya katılan kat maliklerince imzalanması gerekiyor. Karar örneklerden birinin blok (Apartman) karar defterindeki "Karar metni" başlığı altındaki yere yapıştırılması; diğer bir örneğinin ise Üst Yönetime verilmesi gerekiyor.



Kat malikleri olağanüstü toplantı kararı örneği:

KARAR METNİ


..........Mahallesi ............................. Sokak ............... Blok ...........Nodabulunan .................... Apartmanın  ..../..../.....       ................... günü yapılan olağanüstü toplantısında;


............. Belediyesince düzenlenerek ........... İlçesi Tapu Siciline tescil ettirilen Yönetim Planının tüm oyunlar Köyü için tek bir yönetim planı haline getirilmesi, yönetim planının 5711 sayılı yasa hükümlerine uyarlanması ve yönetim planında ısınma sistemlerinin çalıştırılması, kapıcı, kaloriferci tutulması konularının üst yönetimce (Toplu Yapı Yönetim Kururlu) yerine getirilmesi dahil...