03 / 05 / 2024

apartman yöneticilerinin profesyonelleşmesi

apartman yöneticilerinin profesyonelleşmesi

Apartman yöneticisi deyip geçmeyin. Yeni bir yaşam tarzı vaat eden apartman ve sitelerin yönetimi, kalifiye yöneticilere veya şirketlere teslim ediliyor. Yöneticilerin maaşları 20 bin TL'ye kadar çıkıyor...

Apartman yöneticisi kaç yıllığına seçilir?

Posta Köşe Yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''apartman yöneticisi seçimi ve apartman toplantısı'' konulu soruyu yanıtladı. 

Apartman yönetim plan değişikliği nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme ve yönetim planı kararlarına göre yönetiliyor. Peki, apartman yönetim plan değişikliği nasıl yapılır?

12 maddede site yöneticilerinin seçilmesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticilerinin seçilmesi" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı..

Apartman yöneticisi nasıl seçilir?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen ''apartman yöneticisi'' konulu soruyu yanıtladı. İşte, Tamer Heper'in yazısı..

8 soruda apartman yöneticisi!

Kat Mülkiyeti Kanunu'nda da belirtildiği gibi site ya da apartmanlar da şartlar uyuyorsa mutlaka yönetici bulunması gerekiyor. Peki apartman yöneticisi aidat öder mi? Apartman yöneticisi ne zaman değişir? diyorsanız işte yanıtı...

Apartman yönetmeliği 2017!

Apartman yönetmeliği 2017 gereğince, bir apartmanda sekiz ve sekizden fazla bağımsız birimin olması halinde yönetimin kurulması zorunlu oluyor. İşte apartman yönetmeliği 2017 esasları..

Michel Sapin, LafargeHolcim yöneticilerinin yargılanmasını istedi!

Fransa Ekonomi Bakanı Sapin, DEAŞ’a yardım yapan LafargeHolcim şirket yöneticilerinin yargılanmasını istedi.

İşte apartman yönetimiyle ilgili tüm detaylar!

Hürses Gazetesi köşe yazarı olan Cem Barlas Arslan bugünkü yazısında apartman yönetiminin tüm detaylarını paylaştı. İşte o haber...

Adana'da apartman yöneticisine kızan apartman görevlisi evi yaktı!

Adana’da başka işte de çalıştığı için oturduğu kapıcı dairesi için kira isteyen apartman yöneticileriyle tartışan apartman görevlisi Barış Kayhan, evi benzin dökerek ateşe verdi.

Ahmet Şimşek'ten apartman yöneticilerine asansör uyarısı!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, apartman yöneticilerini, binaların asansörlerinin aylık bakım, yıllık periyodik kontrol ve denetimlerini yaptırmaları konusunda uyardı.

Site yöneticilerinin dikkat etmesi gereken 11 görev!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için bugünki yazısında site yöneticilerinin görevlerini kaleme aldı. İşte, Site yöneticilerinin dikkat etmesi gereken 11 görev!

Uludağ İnşaat yöneticilerinin 217 kez cezalandırılması istendi!

’Kira öder gibi ev sahibi olacaksınız’ vaadi ile senet imzalattıkları 217 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla haklarında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Uludağ İnşaat’ın yöneticilerinin yargılanmasına devam edildi.

Apartman yöneticiliği, son yılların gözde mesleklerinden oldu!

Bizimkiler dizisinden hafızalara kazınan Sabri beyin apartman yöneticiliği, son yılların gözde mesleklerinden oldu. 500 haneli dev sitelerdeki profesyonel hizmetlerde aylık kazanç 10 bin lirayı bulurken, kursları bile açıldı.

apartman yöneticilerinin profesyonelleşmesi Haberi

apartman yöneticilerinin profesyonelleşmesi

Apartman yöneticisi deyip geçmeyin. Yeni bir yaşam tarzı vaat eden apartman ve sitelerin yönetimi, kalifiye yöneticilere veya şirketlere teslim ediliyor. Yöneticilerin maaşları 20 bin TL'ye kadar çıkıyor.


TÜRKİYE dev bir şantiyeye dönüşmüş durumda. Hemen her yerde yeni bir toplu konut inşaatı yükseliyor. Ve bunların büyük çoğunluğu spa'sından fitness merkezine, havuzundan çocuk kulübüne çok sayıda hizmeti bir arada sunarak adeta 'yaşam merkezi' olarak planlanıyor. Hal böyle olunca, markalı sitelerde yönetim de elbette profesyonel ellere teslim ediliyor. 


Şimdilerde bu sitelerin yönetiminden sorumlu olacak çok sayıda eğitimli yöneticiye ihtiyaç var. Bunun için de birbiri ardına, bu yönetici adaylarına eğitim verecek 'site ve toplu konul yönetimi sertifika programı' açılıyor. 

Site ve toplu konut yönetimi sertifika programlarının son dönemde artmasının temel sebebi profesyonel ve eğitimli yöneticilere ihtiyacın...