11 / 05 / 2024

Apartmanlara ayakkabılık koymak yasak mı

Apartmanlara ayakkabılık koymak yasak mı

Posta yazarı Tamer Heper 'Birçok binada hatta sitelerin ortak alanlarında kat maliklerinin ailece ayakkabı bıraktıklarına hatta kapı önü merdiven sahanlıklarına ayakkabı dolabı koyup ayakkabılarını burada sakladıklarına tanık oluyoruz. Buna önlem yok mu?' sorusunu cevapladı.

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Emirbilek tarafından kuruldu.

BİM’den indirim kampanyası! Düdüklü tencere seti 549 TL’ye, cam sürahi seti 229 TL’ye, ayakkabılık 109 TL’ye düştü!

BİM’de 22 Eylül’de başlayacak indirim kampanyasına ilişkin aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda, düdüklü tencere seti 549 TL’ye, cam sürahi seti 229 TL’ye, ayakkabılık 109 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

BİM'de çeyizlik 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenli bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü!

BİM'in 23 Haziran tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenlı bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü.

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

BİM'de kışlık ayakkabı 219 TL,  sweatshirt 189 TL, oduncu gömlek 135 TL! BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi

BİM Market10 Şubat 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayınladı. En çok tercih edilenler arasında yer alan kışlık ayakkabı 219 TL,  sweatshirt 189 TL,  oduncu gömlek 135 TL'den satılacak. İşte BİM kataloğu 10 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ysn Hafriyat Ayakkabı Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Hafriyat Ayakkabı Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Serçe tarafından kuruldu.

Hem ucuz hem dekoratif! İhtiyacınız olan ayakkabılık 599 Liraya düştü! A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Evinizin ihtiyacı olan tüm mobilya ve dekorasyon ürünleri A101’e geldi. Ayakkabıları bir yere sığdıramayanlar uygun fiyatlarla büyük çözüme ulaşıyor. A101’de ayakkabılık 599 liraya satılıyor. İşte A101 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Onur Ayakkabıcılık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tarak tarafından kuruldu.

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nael Zakaria Bakri  tarafından kuruldu. 

Apartmanlara ayakkabılık koymak yasak mı Haberi

Apartmanlara ayakkabılık koymak yasak mı

Posta yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde 'Birçok binada hatta sitelerin ortak alanlarında kat maliklerinin ailece ayakkabı bıraktıklarına hatta kapı önü merpen sahanlıklarına ayakkabı dolabı koyup ayakkabılarını burada sakladıklarına tanık oluyoruz. Buna önlem yok mu? Bu davranış doğru mu?' sorusunu yanıtladı.

Birçok binada hatta sitelerin ortak alanlarında kat maliklerinin ailece ayakkabı bıraktıklarına hatta kapı önü merpen sahanlıklarına ayakkabı dolabı koyup ayakkabılarını burada sakladıklarına tanık oluyoruz. Buna önlem yok mu? Bu davranış doğru mu? l E.T.

***

Toplumsal problemlerle ilgili soruları olan okuyucum bu soruyu da sormuş ve benim de hassas noktama değinmiş. Benim de hassas noktam olmasının nedeni şu: Mahkemelerde bilirkişilik yaptığımdan ve sayısını bilemeyeceğim kadar binaya ve daireye keşfe gittiğimden daire kapılarında yığılmış ayakkabılar görüyorum. Bu bir salgın, boy boy, çeşit...