02 / 07 / 2024

Apdullah Çelikkol

Apdullah Çelikkol

Üçell Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Elmacı ve Apdullah Çelikkol ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Eyüp, Çırçır Mahallesi, Dönmez Sokak'ta kuruldu.

Sincanlı21 Gayrimenkul Kiralama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Sincanlı21 Gayrimenkul Kiralama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 370 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özer, Elif Cinisli ve Emircan Çelikkol ortaklığıyla kuruldu.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Do Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye ile Düzgün Çelikkol ve Hüseyin Halaçlar tarafından kuruldu. 

Değirmen Tasarım Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Tasarım Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Limited Şirketi Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Apdullah Sefer ve İrem Aksu tarafından kuruldu. 

Elcon İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elcon İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Apdullah Yücel ve Burak Coşkun tarafından kuruldu.

Nehir Dizayn ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Dizayn ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Çelikkol tarafından kuruldu.

Rumeli İnşaat Temizlik Ve Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumeli İnşaat Temizlik Ve Kurumsal Hizmetler Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Çelikkol tarafından kuruldu.

İbrahim Çelikkol, mimar Mihre Mutlu'yla evleniyor!

İbrahim Çelikkol, önceki gün sevgilisi mimar Mihre Mutlu'yla evliliğe ilk adımı attı. Yakışıklı oyuncu, Samsun’a giderek mimar sevgilisi Mihre Mutlu’yu ailesinden istedi.

Yef Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yef Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Apdullah Şen tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de kuruldu.

Mayek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mayek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Apdullah Murath Öztek tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu.

BLC İç Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BLC İç Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Burhan Çelikkol tarafından 80 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Ray Sokak'ta kuruldu.

Üçell Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçell Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Elmacı ve Apdullah Çelikkol ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Eyüp, Çırçır Mahallesi, Dönmez Sokak'ta kuruldu.

İşte Kördüğüm dizisinin çekildiği o ev!

İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un başrolleri paylaştıkları Kördüğüm adlı dizinin çekildiği ev büyük merak uyandırıyor. İşte Poleneköy'deki şatoyu andıran, o ev....

Apdullah Çelikkol Haberi

Apdullah Çelikkol

Üçell Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Elmacı ve Apdullah Çelikkol ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Eyüp, Çırçır Mahallesi, Dönmez Sokak'ta kuruldu. 


Üçell Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri, devre mülk,  apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev,apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayri menkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve komisyonculuğunu yapmak.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli...